Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. November 04. 13:21, péntek | PR
Forrás: (x)

Varga Viktor: „Kapolcs, ahol a kapcsolat megjavul”

Varga Viktor: „Kapolcs, ahol a kapcsolat megjavul”

Varga Viktornak és kedvesének, Lilinek szerencsére olyan életük van, hogy soha sincsen szabadidejük, hiszen tíz ember életét élik. Elmondásuk szerint ez egy darabig megy, utána szükségük van egy kis kikapcsolódásra.

Mindketten imádják a természetet, így szívük szerint mindig idejüket a természetben töltenék.

„Kapolcs, ahol a kapcsolat megjavul, mert a szív a sziklaházakban meglágyul – kezdi Viktor – soha többé nem megyek innen haza, hiszen egész életem arról szól, hogy jövök-megyek, most viszont itt maradok!” - mosolyog

A Treehouses Kapolcs meghívásának és a természet hívogató szavának nem tudtak ellenállni így 2 romantikus napot töltöttek el egy sziklaházban.

„Láttuk a gyönyörű, határtalan Magyarországot, minden annyira szép volt, az organikus formának köszönhetően tényleg úgy éreztük magunkat, mintha egy sziklában lettünk volna. – folytatja a szabadelvű énekes – annyira jó volt megérkezni ide, ahol egy kis szabadságot kaptunk kettesben, ahol jakuzzi várt minket, volt infraszauna és a kettő kombója verhetetlen. Közben bekészítettek nekünk pezsgőt és csokit. Első nap egy nagyot bicikliztünk a környéken.”
Másnap reggel kipihenten ébredő pár rögtön a reggeli kosár felé nyúlt. A reggelit nem tudták máshol megenni, csak a jakuzziban.
„Ez a legtökéletesebb hely, ha szeretnéd felfrissíteni a kapcsolatodat. Akár fiatal vagy, vagy idős a természet segít neked ebben, hogy tökéletes időt tölts el a kedveseddel.” – összegez Viktor. - Kapolcsi Treehouses – gyertek el!”

Címkék: kapolcs

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat