Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Július 17. 11:10, kedd | Belföld
Forrás: MTI

Többórás útlezárásra kell számítani a 86-os főúton egy kamionbaleset miatt

Többórás útlezárásra kell számítani a 86-os főúton egy kamionbaleset miatt

A rendőrség szerint több órát is igénybe vehet a baleseti helyszínelés és a műszaki mentés a 86-os főúton Répcelak térségében, ahol egy szén-dioxidot szállító kamion az árokba borult.

Leibinger Eszter, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden közölte: a baleset miatt teljes útzár van érvényben, a rendőrök a közlekedőket Kapuvár irányába, a 8611-es útra, a Szombathely felé közlekedőket a 85-ös számú főútra, valamint a helyfalui körforgalom irányába terelik.
A baleset körülményeiről a rendőrség egyelőre nem adott tájékoztatást.
Az MTI a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság főügyeletesétől úgy értesült, hogy a baleset során egy szén-dioxidot szállító tartálykocsi az árokba hajtott, az oldalára borult, a szén-dioxid pedig szivárog.
Mogyorósi Balázs közlése szerint a balesetben két ember megsérült, a tartályt a tűzoltók vízsugárral hűtik.
Közölte azt is, hogy a helyszínre érkezezett egy daru, hogy talpra állítsa az árokba borult kamiont, és egy másik tartálykocsit is várnak, amelybe átfejtik a szén-dioxidot.
A mentőszolgálat tájékoztatása szerint a balesetnek két könnyű sérültje van, őket a helyszínen ellátták.

Címkék: Baleset-közút

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -