Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2012. Május 04. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: civishir.hu

Több mint stadion, sport- és rekreációs park

Több mint stadion, sport- és rekreációs park

Debrecen – A csütörtökön bemutatott látványterv nem csak a negyedik generációs futballstadioné, hanem annál sokkal több. Ha megvalósul, nagyot lendít a cívisvároson.

A tervek szerint nem csak stadiont kap Debrecen, hanem vele együtt egy sport- és rekreációs parkot is. A leendő aréna környékét teljesen átszabja Bordás Péter terve. A stadiont egy 1100 méteres út veszi körbe, vagy nevezhetjük futópályának is. Ez lesz a kocogók paradicsoma! Ezen a körön belül több kisebb park szolgálja majd a látogatók kényelmét, illetve sportolási lehetőségeit. Helyet kap egy gördeszkapálya, egy erdei futópálya és egy nagyobb rendezvénytér is.

A csónakázó tó eltűnik, de a víz marad, illetve „átalakul”. Papp László alpolgármester elmondása szerint a tó helyére egy extrém szökőkutat terveznek, alatta pedig egy 300 férőhelyes mélygarázst „bújtatnak el”. Az elképzelések, tervek a Nagyerdő vonzerejére építenek, és hátha meg is valósulnak...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt