Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Június 16. 10:44, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.


Bár az idő borongós, néha esős volt, de ez sem akadályozta meg a szolnoki családok sokaságát abban, hogy kilátogassanak a színes programfelhőbe burkolózó gyermeknapra, ahol a Szolnoki Szimfonikusok, a pónilovak, az ugrálóvár és a megannyi egyéb szórakoztató foglalkozás alapozta meg a remek hangulatot.
Később kiegészülve a Czimre Kutyaiskola növendékeivel, Szalay Ferenc polgármester úrral, valamint a Prémium Médiaválogatott tagjaival, újabb izgalmas programok következtek. A Prémium Médiaválogatott tagjai: Fésüs Nelly, Békefi Viki, Cozombolis Leonidasz Péter, Haddad Henrik Ricky, Virág András, Feng Ya Ou, Vajtó Lajos, és Földesi János óriási meccset játszottak a helyiek csapatával és a Szolnok TV stábjával is.

Nagyon köszönjük a sztárkavalkádot Földesi Janinak, aki a Prémium Médiaválogatott kapcsán hozta el az énekeseket, színészeket, népszerű közszereplőket hozzánk a Gyermeknapra, a szolnoki Tiszaligetbe. Nagy öröm volt látni, a kissé szeszélyes időjárás ellenére is, hogy mennyien kilátogattak, kíváncsiak voltak a fellépőkre és kísérő programokra, melyből komoly részt vállalt Cozombolis Peti, Yaou, Békefi Viki, Ricky és Fèsűs Nellyiék is. Jövőre találkozunk? Találkozzunk!
Nyilatkozza :Ladoniczky Dániel Szolnoki Turisztikai Központ Turisztikai igazgatója

Cozombolis izgatottan mesélt Szolnokhoz fűződő kapcsolatáról:
Mindig egy különleges alkalom, amikor itt léphetek fel Szolnokon, hiszen ez az én szülővárosom. Itt nőttem fel, itt nevelkedtem, és itt töltöttem rengeteg hosszú évet az életemből. Mindig egy kicsit izgalmas itt fellépni, hiszen szinte nincs olyan ember, aki ne ismerne ebben a városban, és a saját hazájában az ember nagyon nehezen tud próféta lenni. A Prémium Médiaválogatottal szórakoztattuk a közönséget, a színpadon pedig remek előadók voltak: Ya Ou, Békefi Viki, Ricky, Bartus Krisztián, és jómagam is felléptem.

Szalay Ferenc, Szolnok Város polgármestere is örömmel vett részt a programokon, és elégedetten zárta a napot, megállapítva, hogy a gyerekek a legfontosabbak a világon.

Szerző: Udvardi Csilla

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára