Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Július 12. 08:22, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Sziget - Az Ákos-rajongókat a Szigeten kárpótolják a félbeszakadt koncert miatt

Sziget - Az Ákos-rajongókat a Szigeten kárpótolják a félbeszakadt koncert miatt

Vihar szakította félbe Ákos koncertjét a Heineken Balaton Soundon, Zamárdiban szerdán este. A csalódott rajongókat a Sziget nulladik napján kárpótolják - tájékoztatták a szervezők az MTI-t csütörtökön hajnalban.

Egy erős széllel érkező heves esőzés szakította félbe Ákos legfrissebb, szintipop produkciójának bemutatóját a Heineken Balaton Soundon szerdán este, a fesztivál nulladik napján. A kétórásra tervezett koncert körülbelül a huszadik percében szakadt félbe az áldatlan időjárás miatt.
A szervezők – kárpótolandó a csalódott rajongókat – Ákos augusztus 7-i szigetes koncertjére biztosítanak belépést azoknak, akik a félbeszakadt soundos koncert napján fél 10 előtt érkeztek a koncertre, és a Heineken Balaton Sound ideje alatt a helyszínen vagy július 20-ig Budapesten, a Nyugati téri jegyárusító helyen bemutatják a soundos Ákos-koncertre érvényes látogatói karszalagjukat. Bővebb felvilágosítás a info@balatonsound.hu címen kérhető.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.