Városlista
2020. január 19, vasárnap - Sára

Hírek

2010. Január 13. 15:59, szerda | Helyi

Szemtanút keresnek

Szemtanút keresnek

Egy vásárlónőt keres a rendőrség, aki láthatta a csuklyás rablót.

A Debreceni Rendőrkapitányság rablás bűntett kísérletének elkövetése miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. Az elmúlt év december 9-én 19 óra körül Debrecenben, az István út 85. szám alatti élelmiszerboltban egy, az arcát eltakaró, fején csuklyát viselő férfi az ott tartózkodó vásárlót megfenyegette, miközben a kasszában lévő pénzt követelte. Az eladó elmondása szerint a férfi kezében fegyver volt. Az eladónő megnyomta a riasztót, melynek hangos szirénázó hangjára a támadó üres kézzel kiszaladt az üzletből.

A vásárlónő a rendőrség megérkezése előtt távozott a helyszínről. Az ő személyleírása: kb. 50 éves, 160-165 cm magas, rövid, világosbarna hajú, kék dzsekit viselt.

Az elkövető személyleírása: kb. 160-170 cm magas, vékony testalkatú, bézs mellényt, sötét pulóvert, sötét nadrágot viselt.

A rendőrség kéri a vásárlónőt, hogy jelentkezzen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás u. 4. szám, E épület, fsz./2) és tegyen tanúvallomást. A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, aki a bűncselekményről érdemleges információval rendelkezik, az üzletből elfutó elkövetőt látta, tegyen bejelentést.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 19. 10:47, vasárnap | Belföld

Holtestet találtak a tűzoltók egy kiégett kazánházban Makón

Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón - tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

2020. Január 19. 09:45, vasárnap | Sport

Gálamérkőzésen lett csoportelső férfi vízilabda válogatottunk

A házigazda magyar válogatott 26-0-ra legyőzte a máltai csapatot,

2020. Január 19. 08:21, vasárnap | Belföld

A válság előtti szinthez közelít az autókereslet

Véget ért a "hét szűk esztendő" az autóiparban, az eladások a válság előtti szinthez közelítenek - mondta Várkonyi Gábor autóipari szakújságíró szombat reggel az M1 csatornán.

2020. Január 19. 07:12, vasárnap | Belföld

Idén is félmillió gyermek jut friss zöldséghez, gyümölcshöz és tejtermékhez

Több százezer gyermek jut friss zöldséghez, gyümölcshöz, valamint tejtermékhez az iskolatej-, valamint az iskolagyümölcs- és iskolazöldség programokon keresztül,