Városlista
2020. augusztus 13, csütörtök - Ipoly

Hírek

2010. Január 13. 15:59, szerda | Helyi

Szemtanút keresnek

Szemtanút keresnek

Egy vásárlónőt keres a rendőrség, aki láthatta a csuklyás rablót.

A Debreceni Rendőrkapitányság rablás bűntett kísérletének elkövetése miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. Az elmúlt év december 9-én 19 óra körül Debrecenben, az István út 85. szám alatti élelmiszerboltban egy, az arcát eltakaró, fején csuklyát viselő férfi az ott tartózkodó vásárlót megfenyegette, miközben a kasszában lévő pénzt követelte. Az eladó elmondása szerint a férfi kezében fegyver volt. Az eladónő megnyomta a riasztót, melynek hangos szirénázó hangjára a támadó üres kézzel kiszaladt az üzletből.

A vásárlónő a rendőrség megérkezése előtt távozott a helyszínről. Az ő személyleírása: kb. 50 éves, 160-165 cm magas, rövid, világosbarna hajú, kék dzsekit viselt.

Az elkövető személyleírása: kb. 160-170 cm magas, vékony testalkatú, bézs mellényt, sötét pulóvert, sötét nadrágot viselt.

A rendőrség kéri a vásárlónőt, hogy jelentkezzen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás u. 4. szám, E épület, fsz./2) és tegyen tanúvallomást. A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, aki a bűncselekményről érdemleges információval rendelkezik, az üzletből elfutó elkövetőt látta, tegyen bejelentést.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 12. 18:06, szerda | Belföld

A NAV ingyenes számlázóprogrammal és mobilapplikációval segíti a vállalkozásokat

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal(NAV) ingyenes számlázóprogrammal és mobilapplikációval segíti a vállalkozásokat - közölte az adóhatóság a szerdán az MTI-nek küldött közleményben.

2020. Augusztus 12. 17:05, szerda | Külföld

Rendkívüli ülést tartanak pénteken az EU-tagországok külügyminiszterei

Rendkívüli ülést tartanak pénteken az Európai Unió tagországainak külügyminiszterei a hétvégi fehéroroszországi elnökválasztás nyomán kialakult állapotokkal,

2020. Augusztus 12. 16:46, szerda | Sport

Rallycross: Eddig 100 százalékosak vagyunk!

Győztes gumi taktikával Luigi nyerte a második versenyt is az új Hybrid rallycross sorozatban.

2020. Augusztus 12. 16:04, szerda | Belföld

Magyarországon nem állt le a filmes élet

Magyarországon nem állt le a filmes élet a koronavírus-járvány miatt, az elmúlt hónapokban is azon dolgoztak, hogy a mintegy húszezer hazai szakembernek folyamatos munkát biztosítsanak