Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. December 31. 06:54, szombat | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Százezreket költ nőkre Alekosz

Százezreket költ nőkre Alekosz

Új fejezet kezdődött a spórolós milliomos, Alekosz életében, mostanában ugyanis elhalmozza a szívéhez közelálló hölgyeket.

A sajtó úgy tudja: régi nagy szerelme, Tünde százezer forintnál is drágább ajándékot kapott tőle karácsonyra. Alekosz példaképétől, Klapka Györgytől lesi el, hogyan legyen gavallér a nőkkel.

- Három nő van most az életemben: Betty, Tünde és Mása. Az utóbbi időben Bettyre fordítom a legtöbb figyelmet, karácsonykor is együtt voltunk, étterembe vittem és feltöltöttem a telefonját. Kikapcsolódások, hetente vagy kéthetente termálfürdő is mindig szerepel a programban. Tündét megpróbálom kompenzálni, a kedvében járok, és odafigyelek rá, mire van éppen szüksége. Láttam, hogy kezd tönkremenni a telefonja, ezért egy jó minőségű, kamerás készülék tervbe van véve, hiszen Tündi szeret fényképezni, és a Maldív-szigeteki út is rá vár még. Korábban jobban megfogtam a pénzt, de mostanra egy kicsit meglágyult a szívem - mesélte az Új Ásznak mosolyogva Alekosz, aki az aranyemberként emlegetett Klapka Györgytől próbál tanulni.

- Szívesen tanulmányozom a milliárdosok életútját. Amikor elérnek egy bizonyos összeget, már kevesebbet költenek magukra, és inkább másoknak ajándékoznak. Nagyon tetszik nekem Klapka György hozzáállása az élethez, a körülötte lévő lányoknak ő is előszeretettel vett ajándékokat, bár nyilván ő tehetősebb. Bizony ha egy férfi elkövet sérelmeket a nő ellen, akkor igenis lepje meg és tegyen a kedvére! Az én szintemen követem ezt a példát. Az elmúlt két hétben körülbelül 300 ezret költöttem a szívemhez közelálló három lányra, de továbbra sem élek nagy lábon. Arra is gondoltam már, hogy leteszem az autót és BKV-val járok - mondta Alekosz, hozzátéve: továbbra is az RTL Klubtól kapott nyereményautóval jár, még a lakást sem vették el tőle, de számít a pénzbüntetésre, amiért átpártolt a konkurens csatornához.

Címkék: Alekosz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.