Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Október 04. 06:56, péntek | Belföld
Forrás: mti

Szakmai gyakorlat közben meghalt egy 16 éves diák Nagykátán

Szakmai gyakorlat közben meghalt egy 16 éves diák Nagykátán

Szakmai gyakorlat közben meghalt egy 16 éves diák a Pest megyei Nagykátán - számolt be több hírportál csütörtökön az előző nap történt balesetről.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI megkeresésére megerősítette a baleset hírét, és annyit közölt: a Nagykátai Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a történteket.

A baleset a régi telefongyár területén, az egyik hátsó épületben történt. A fiú - a Ceglédi Szakképzési Központ diákja - egy CNC gépen (komputer által vezérelt szerszámgépen) dolgozott, amikor megsérült.

Az atv.hu azt írta: a baleset körülményeiről senki sem akart beszélni, de úgy tudják, egy hatalmas ütés érte a fiú testét. Valami kirepülhetett a gépből. Rohamkocsi és helikopter is érkezett az üzemhez, a mentősök hosszan küzdöttek a fiú életéért, de nem tudták újraéleszteni.

A kereskedelmi csatorna híradója kereste az érintett külső képzőhelyet, hogy megtudják pontosan mi történt, de megkeresésükre nem reagáltak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára

2024. Április 15. 06:13, hétfő | Belföld

118 éves melegrekord dőlt meg

Megdőlt a 118 éves országos és a 85 éves fővárosi melegrekord is szombaton - írta a HungaroMet Zrt. a honlapján vasárnap.

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Belföld

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak: a hét első napján még akár 31 Celsius-fok is lehet a Dél-Alföldön, majd beborul az ég, és többfelé kell esőre, akár zivatarra is készülni.

2024. Április 14. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 15. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: