Városlista
2021. december 2, csütörtök - Melinda

Hírek

2010. Április 10. 18:59, szombat | Helyi
Forrás: deol

Sajtgyár Épül Ebesen

Sajtgyár Épül  Ebesen

Hamarosan száz új munkahelyet teremtenek a településen

Sajtgyár Ebesen
 

 
Hamarosan száz új munkahelyet teremtenek a településen.  

 

 A világ legnagyobb parmezánsajtgyártó olasz befektetői csoportja írt alá a szerződést a helyi önkormányzattal, miszerint 500 millió forintos beruházással sajtgyár épül Ebes ipari parkjában. A zöldmezős beruházás hamarosan megkezdődik. A termelés a tervek szerint egy éven belül megindul. Napi 100 ezer liter tej feldolgozásával 70-80 mázsa sajtot állítanak majd elő.   - Nemcsak adóbevételeink nőnek, hanem több mint száz munkahelyet is teremtünk Ebes lakosainak számára - tájékoztatta a Deolt Galgóczi Mihály, Ebes polgármestere.

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 22. 12:00, hétfő | Helyi

Kettős gyilkosság miatt emeltek vádat egy hajléktalan ellen

Vádat emeltek egy hajléktalanként élő férfi ellen, aki januárban bozótvágóval és késsel megölte alvó ismerőseit - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

2021. December 01. 18:17, szerda | Belföld

Véletlenül elsütötte a fegyverét egy rendőr

A Debreceni Törvényszék Katonai Tanácsa - nem jogerősen - 520 ezer forint pénzbüntetésre ítélte és két évre eltiltotta a lőfegyver használatával járó foglalkozástól azt a rendőrt,

2021. December 01. 17:03, szerda | Belföld

Év végéig még kitölthető az online zöld kérdőív

December végéig még van lehetőség részt venni hazánk klíma- és természetvédelmi témájú online felmérésében, a kitöltés határideje ugyanis egy hónappal meghosszabbodik

2021. December 01. 16:08, szerda | Bulvár

Beatles-könyv jelent meg az angol kiadással egy időben

Get Back címmel az eredeti angol kiadással egy időben magyarul is megjelent a Beatles együttes utoljára kiadott lemezének készítését megörökítő könyv, amelyet szombaton Egerben mutatnak be.