Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. November 18. 06:25, hétfő | Sport

Peches, mégis bíztató Rallye Hungary ERC futam!

Peches, mégis bíztató Rallye Hungary ERC futam!

Bár a Ritmus A.S.E. egyik támogatott versenyzője sem látta meg a célt, a főleg Vincze Ferkó által mutatott tempó azonban valamennyire kárpótol minket.

Klausz Kristóf kicsit küszködött a számára ismeretlen Ford Fiesta R5 beállításaival az extrém körülmények között, de azért okosan és taktikusan versenyzett, míg egy visszafordítóban egy sártól nem látható gyökér, kifordította Ford bal első futóművét.

Várkonyi Szabolcs csapatvezető:
Nagyon büszke vagyok Vincze Ferkó eredményeire, őt gyorsaságit teljesített, amiből hármat megnyert, egyszer második lett, míg egy defektet szerezve végzett csak ennél hátrébb. Tudjuk, hogy egy versenynek a célban van vége, de szerintem Ferkó jövője szempontjából az is fontos volt, hogy fel tudta venni a versenyt a híresen-hírhedten gyors Lukyanukkal szemben is. Sajnos a defektje után egy hőfok jeladó megsérült, ezért kiálltak, mert nem akartak kockáztatni. Másnap visszaállva, még hátrébbról rajtolva is gyorsot tudtak nyerni, azonban egy következő defekt, amit egy nagy ütés okozott és vélhetően ez okozta a kormánymű hibáját, végleg kiállásra kényszerítette őket.

Kristófék okosan, taktikusan versenyeztek, de a már említett visszafordító megadásra késztette őket, pedig látva a történéseket, egy szép eredmény jöhetett volna ki belőle az ismeretlen autóval is.

Gratulálunk a célba érőknek, különösen a győztes Turán Friciéknek.
Köszönjük a reklámpartnereinknek a támogatást, valamint a Korda Racing-nek a nagyszerű autót!

Kiemelt partnereink:
Sun&Fun Holidays Kft., Krisped Kft., Hetech Trend Kft., Sütödetech Kft., Multikomplex Budapest Kft., -CATA-

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.