Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Február 27. 18:59, kedd | PR

Osztrák precizitás, nemzetközi inspiráció: ez a Högl!

Osztrák precizitás, nemzetközi inspiráció: ez a Högl!

A Högl márka világszerte több mint 30 országban van jelen minőségi lábbelijeivel. Az ismert osztrák márka úgy követi az aktuális trendeket, hogy közben kiemelt figyelmet fordít a kényelemre.

A több mint hetven éves tapasztalat a cipőgyártásban egyértelműen alátámasztja azt, hogy a Högl cipők prémium kategóriát képviselnek és mind alapanyagukat, mind az előállítás technológiáját illetően a legjobb minőséget nyújtják.

Kiváló minőség évszaktól függetlenül

A csizmák, félcipők, és az átmeneti hónapokban különösen kedvelt balerinák mindannyiunk gardróbjában megtalálhatóak. A lábbeli helyes megválasztása nem csak öltözékünk és az összkép érdekében fontos, hanem az egészség apropóján is. Míg télen rendszerint a vastagságra és a csúszásmentes kialakításra igyekszünk ügyelni, addig a tavasztól őszig terjedő hónapokban a kényelmen és a meleg időben is szellős viseleten van a hangsúly.

Nem mindegy tehát, hogy milyen alapanyagból készülnek leendő kedvenceink, mennyire állnak ellent az időjárás viszontagságainak, vagy éppen szárazan tartják-e lábakat a nyári forróságban is. Az ecipo.hu információi szerint a Högl aktuális kollekcióit igyekszik úgy kialakítani, hogy a kényelem és a praktikum oltárán az esztétikumot se kelljen feláldozni.

Högl: fókuszban a kényelem

Abban mindannyian egyetértünk, hogy hiába mutatós és divatos egy cipő, ha képtelenek vagyunk azt hosszabb távon viselni. A legjobb party-t, vagy családi kirándulást is teljesen tönkreteheti az, ha a viselt cipő méretben, kialakításban, vagy a sarokmagasságot illetően nem felel meg maximálisan igényeinknek.

Nem véletlen, hogy a Högl márka kínálatában megtalálható cipők mindegyike rendkívül kényelmes, s így szolgálja a mindennapok gördülékenységét, vagy a közös élmények önfeledtségét. A kényelem tekintetében rendkívül fontos szerep jut az alapanyagok körültekintő megválasztásának. E területen kimagaslóan teljesít a puha felsőrész, a rugalmas és könnyű talp, valamint a gyártás során elért kiváló illesztések is.

Trendkövetés osztrák minőségben

A trendek cipők kapcsán is folyamatosan változnak. Ez azonban korántsem jelenti azt, hogy az időtálló minőségről le kellene mondanunk, hiszen egy jól megválasztott darab hosszú éveken át hű társunk lesz, és szolgálja a vonzó megjelenést. A Högl remek mintapéldája annak, hogy a világban uralkodó trendek úgy is követhetőek, hogy közben a hagyományokat és a minőség iránti igényt sem adjuk fel. A cég már számtalanszor bebizonyította, hogy prémium kategóriás lábbelijei a divatos külsőt sem nélkülözik.

Cipő, ami meghatározza a napot

A korábbiakban már ejtettünk szót a cipőválasztás fontosságáról. Nem lehet azonban elégszer hangsúlyozni, hogy a kényelmes és egyúttal divatos cipők évszaktól függetlenül fontos részei a megjelenésnek. Ha jól érezzük magunkat a választott darabban, akkor tulajdonképpen észre sem vesszük, hogy cipő van a lábunkon. Ez nem csak télen fontos, amikor egyébként is vastag ruhákba burkoljuk magunkat, hanem az átmeneti és a nyári időszakban is. A Högl nőies, igényes és kiváló minőségű cipőket kínál minden szezonban.

Legyen szó munkahelyi megjelenésről, vagy akár az esti programról, a lábbeli sokat elárul viselőjének ízlésességéről és igényességéről. Akár az online rendelés kényelme is kihasználható annak érdekében, hogy sikerüljön minden szempontból ideális cipőt találni. Ne feledje, ha jól választ, akár egész nap gond nélkül viselheti a kiszemelt darabot, mely hűen szolgálja majd vonzó megjelenését is.

Címkék: ecipo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat