Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Április 04. 09:07, szombat | Bulvár
Forrás: mti - fotó: facebook.com/NicoleKidmanOfficial

Nicole Kidman az Amazon egy új sorozatában játszik

Nicole Kidman az Amazon egy új sorozatában játszik

A Hatalmas kis hazugságok című sorozat sztárja, Nicole Kidman leszerződött az Amazon egy új sorozatához, amely egy áprilisban megjelenő regényből készül.

A Variety.com értesülése szerint az Amazon streaming-szolgáltató Janelle Brown Pretty Things című regényének filmes jogait szerezte meg, több nagy konkurensét megelőzve. A Random House gondozásában megjelenő könyvet április 21-től lehet megvásárolni.

A regény két ragyogó, okos nőről, egy csalóról és egy gazdag örökösnőről szól, akiknek útjai keresztezik egymást.

Kidman a regény nyomán készülő sorozat egyik főszerepét vállalata - az nem derült ki, hogy melyiket -, és Blossom Films produkciós cégén keresztül producerként is közreműködik a széria megvalósításában.

Az Oscar-díjas Kidman 2017 óta vállal tévésorozatokat. A Hatalmas kis hazugságokban nyújtott alakításáért Emmy- és Golden Globe-díjjal is jutalmazott filmcsillag egy új tévés produkciója, a Hugh Granttel forgatott The Undoing című HBO-minisorozat bemutatását egyelőre az év második felére halasztották. A Hulu által megrendelt, Nine Perfect Strangers című sorozata pedig az előkészületeknél tart.

Brown a Pretty Thingsből maga írja a forgatókönyvet, és executive producerként is közreműködik majd a sorozat születésében. A szériát a korábban A szolgálólány meséjén is dolgozó Reed Morano rendezi.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára