Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Április 15. 13:00, hétfő | PR

Mr. Business testközelből

Mr. Business testközelből

Mindannyian ismerünk legalább egy sikeres üzletembert. Aki képtelen hibázni, mindig pontos, tökéletes a modora, és azonnal tud több megoldást a felmerülő problémára. Bemutatjuk Mr. Nagymenőt!

Virágzó üzlet, elégedett partnerek, megbecsült kollégák, akik szinte vakon követik vezetőjüket, fantasztikus autó, hibátlan stílus, elegancia, magabiztosság, egy szóval siker. Ha mi is hasonló business pozícióra áhítozunk, vegyük észre és sajátítsuk el a tipikus magatartásformákat, melyek ezekre az emberekre jellemzők. A csillogó karrierhez vezető út első állomásán ugyanis magunkat kell meggyőznünk arról, hogy jól menő üzletemberek vagyunk!

Precizitás és pontosság

Az igazi üzletember soha nem várakoztatja meg partnereit, a találkozókra mindig pontosan érkezik. Nem marad órákig, nem bizalmaskodik, hanem akkurátusan, fókuszáltan, de türelmesen és a másikra odafigyelve halad végig az egyeztetést kívánó pontokon, miközben nyitott az üzletfél meglátásaira is.
Ruhatára, egész megjelenése is ezt a profizmust tükrözi. Nem divatmajom, de mindig az alkalomhoz és helyszínhez illő, kifogástalan szettben jelenik meg. Ruházata friss és tiszta – ételfolt vagy gyűrődés soha nem látható ingén –, melyet mégis fesztelenül visel, hiszen illik személyiségéhez és stílusához.

Mobilitás és magabiztosság

Mr. Business folyamatosan mozgásban van otthona, az iroda, a repülőtér és legfontosabb partnereinek székházai között. Gyakran és könnyen repül, programjában nem rendhagyó egy-egy bécsi vagy varsói tárgyalás. Amikor csak teheti, saját autójával közlekedik, mert nem szeret másokra hagyatkozni. Ezért érkezik a repülőtérre gépkocsijával, és ezért használja a Budapest Airport parkolóit – hiszen tudja, jó áron, maximális biztonságot élvezve parkolhat a terminál épületéhez legközelebb eső zónában, a Business Parkolóban. Akkor indul, amikor neki megfelel, nem vár késő taxikra, de nem stresszel szabad hely miatt sem, hiszen tudja, a bud.hu oldalon található online foglalási rendszert használva biztos helye van, amikor megérkezik. Távolléte alatt – még a reptéren – kitisztíttatja gépkocsiját, majd visszatérése után zökkenő nélkül folytatja napi programját.



Elismerés és megbecsülés

Az igazi üzletember nem azért sikeres, mert elnyomja, kizsigereli munkatársait. Tisztában van saját képességeivel, erősségeivel, és olyan szakértőkkel, tanácsadókkal veszi körbe magát, akik pótolják hiányosságait, hozzáértésükkel sikeresen támogatják döntéseit. Mivel tudja, hogy az üzlet csapatmunka, Mr. Business embereire egyenlő felekként tekint, odafigyel véleményükre, meghallgatja kéréseiket. Ezért pedig munkatársai felnéznek rá, ragaszkodnak hozzá, és mindent megtesznek a cég, a főnök sikeréért.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.