Városlista
2019. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2019. Április 15. 13:00, hétfő | PR

Mr. Business testközelből

Mr. Business testközelből

Mindannyian ismerünk legalább egy sikeres üzletembert. Aki képtelen hibázni, mindig pontos, tökéletes a modora, és azonnal tud több megoldást a felmerülő problémára. Bemutatjuk Mr. Nagymenőt!

Virágzó üzlet, elégedett partnerek, megbecsült kollégák, akik szinte vakon követik vezetőjüket, fantasztikus autó, hibátlan stílus, elegancia, magabiztosság, egy szóval siker. Ha mi is hasonló business pozícióra áhítozunk, vegyük észre és sajátítsuk el a tipikus magatartásformákat, melyek ezekre az emberekre jellemzők. A csillogó karrierhez vezető út első állomásán ugyanis magunkat kell meggyőznünk arról, hogy jól menő üzletemberek vagyunk!

Precizitás és pontosság

Az igazi üzletember soha nem várakoztatja meg partnereit, a találkozókra mindig pontosan érkezik. Nem marad órákig, nem bizalmaskodik, hanem akkurátusan, fókuszáltan, de türelmesen és a másikra odafigyelve halad végig az egyeztetést kívánó pontokon, miközben nyitott az üzletfél meglátásaira is.
Ruhatára, egész megjelenése is ezt a profizmust tükrözi. Nem divatmajom, de mindig az alkalomhoz és helyszínhez illő, kifogástalan szettben jelenik meg. Ruházata friss és tiszta – ételfolt vagy gyűrődés soha nem látható ingén –, melyet mégis fesztelenül visel, hiszen illik személyiségéhez és stílusához.

Mobilitás és magabiztosság

Mr. Business folyamatosan mozgásban van otthona, az iroda, a repülőtér és legfontosabb partnereinek székházai között. Gyakran és könnyen repül, programjában nem rendhagyó egy-egy bécsi vagy varsói tárgyalás. Amikor csak teheti, saját autójával közlekedik, mert nem szeret másokra hagyatkozni. Ezért érkezik a repülőtérre gépkocsijával, és ezért használja a Budapest Airport parkolóit – hiszen tudja, jó áron, maximális biztonságot élvezve parkolhat a terminál épületéhez legközelebb eső zónában, a Business Parkolóban. Akkor indul, amikor neki megfelel, nem vár késő taxikra, de nem stresszel szabad hely miatt sem, hiszen tudja, a bud.hu oldalon található online foglalási rendszert használva biztos helye van, amikor megérkezik. Távolléte alatt – még a reptéren – kitisztíttatja gépkocsiját, majd visszatérése után zökkenő nélkül folytatja napi programját.Elismerés és megbecsülés

Az igazi üzletember nem azért sikeres, mert elnyomja, kizsigereli munkatársait. Tisztában van saját képességeivel, erősségeivel, és olyan szakértőkkel, tanácsadókkal veszi körbe magát, akik pótolják hiányosságait, hozzáértésükkel sikeresen támogatják döntéseit. Mivel tudja, hogy az üzlet csapatmunka, Mr. Business embereire egyenlő felekként tekint, odafigyel véleményükre, meghallgatja kéréseiket. Ezért pedig munkatársai felnéznek rá, ragaszkodnak hozzá, és mindent megtesznek a cég, a főnök sikeréért.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 16. 13:39, kedd | PR

Szigorú minőségi szabályozás a siker kulcsa

A Jánosik és Társai Kft. tavalyi árbevétele meghaladta a 14 milliárd forintot. Az idén is több mint 14 milliárd forint bevételt terveznek.

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 05. 09:14, szerda | PR

Innovatív takarítás

Ma már a takarítás sem olyan, mint régen. Jól tudja ezt Magyarország piacvezető takarítással foglalkozó cége a Jánosik és Társai Kft.

2019. Május 13. 10:00, hétfő | PR

Lelepleződtek a jubiláló Open Road Fest titkai

Vidám hangulatú Sajtótájékoztatón leplezték le a Harley-Davidson Open Road Fest attrakcióit. Az eseményen a rockzene hazai kiválóságai is képviseltették magukat.