Városlista
2019. június 18, kedd - Levente

Hírek

2014. Május 16. 21:15, péntek | Helyi
Forrás: infodebrecen

Minden „murva” jó volt Hodosiéknak

Minden „murva” jó volt Hodosiéknak

A Bükfürdő Rallyera nyugisan készült a Hodosi Gábor – Holló Barnabás kettős, akik végül elégedetten távozhattak a murvás versenyről. Igaz, hogy nem volt ki a kategóriájuk, és felsorolták őket, de még ez sem vette el a kedvüket.

Minden „murva” jó volt Hodosiéknak A Bükfürdő Rallyera nyugisan készült a Hodosi Gábor – Holló Barnabás kettős, akik végül elégedetten távozhattak a murvás versenyről. Igaz, hogy nem volt ki a kategóriájuk, és felsorolták őket, de még ez sem vette el a kedvüket. Teljes nyugodtsággal készültek a murva versenyre, és ez a lazaság megmaradt végig náluk, ugyanis semmi extra dolog nem történt az autóval a futam ideje alatt. A szervizesek is pihenhettek kicsit, mert a tankoláson kívül nem is volt más feladatuk, Végre tökéletesen muzsikál a Lada, és így még nagyobb hévvel állnak általában a srácok a rajthoz, akiknek a vérükben van a versengés. „A kategóriában sajnos egyedül maradtunk a versenyen, úgyhogy felsoroltak minket a Micukhoz, de igazából mi nem velük foglalkoztunk, hanem a Zsigulikkal. Inkább az ő idejüket nézegettük, de amúgy az élvezetes autózásra koncentráltunk. A prológokat én nagyon érzem, Barna meg nem annyira, de már vele is kezdem szerintem megszerettetni. Most is kérdezgettek az emberek, hogy mi történt a prológon velem, mert úgy néztem ki, mint akinek elgurult a gyógyszere…de én erre csak annyit tudok mondani, hogy szerintem egy Zsigulival azért menjünk már úgy, ahogy illik. A prológ mindig jó kezdés, hogy másnapra kellően fel tudjunk pörögni. Az első körben kicsit vizes, sáros volt minden, de utána rátaláltunk a jóra, és egyre jobb időket mentünk. Az egész verseny jó volt, meg pörgős, és még az autó is tökéletesen működött. Egy igencsak jól megszervezett versenyen vagyunk túl, és remélhetőleg Székesfehérváron is hasonló lesz, csak többen leszünk a kategóriában.” – mondta Hodosi Gabó elégedetten. Akik ott voltak a versenyen, és látták Gabóékat menni, azok csak helyeselni tudják, hogy szépen és gyorsan mentek, mint mindig. Akik viszont lemaradtak, megnézhetik őket a következő futamon, a Székesfehérvár Rallyen, ami 2014.06.13-15-ig lesz megtartva. „Mondhatni, minden okés volt a Bükfürdő Rallyn, mert az idő jó volt, az autón egy csavart nem kellett meghúzni a verseny ideje alatt. Kell ennél több?! Nem! Vagyis igen. Kategória társak, akik ellen jókat csatázhatunk. De igazából még ez sem zavart minket, mert mentünk ugyanúgy, mint máskor és kész. Mindent összefoglalva, jó volt. Találkozunk Fehérváron.” – mondta Holló Barnabás. Köszönet a támogatásért: Expert Training Kft.; Nord Frank Kft.; AutoCarma Kft.; Prime Energie Kft.; Metál Inox Kft.; Tipp Plusz Kft.; Schönherz Informatikai Stúdió Kft.; Schönherz Iskolaszövetkezet; Terrex Kft.; Elektron-Co Kft.; Degorex Kft.; MAN Szerviz; Imre Gábor Kft., Mester-Építő Kft.; B-Safety Bt.; Hesztia Debrecen Tűzvédelmi és Biztonságtechnikai Kft. Szöveg és fotó: Tiba Anita

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 05. 00:00, szerda | Helyi

Ma van a környezetvédelmi világnap

Az ENSZ 1972. óta ünnepli június 5-én a környezetvédelmi világnapot.

2019. Június 17. 18:01, hétfő | Külföld

Az EU 120 millió euróra növeli a méhészeti ágazat támogatását

Az Európai Bizottság 120 millió eurót (38,6 milliárd forint) biztosít az Európai Unió méhészeti ágazatának támogatására a következő három év folyamán.

2019. Június 17. 17:58, hétfő | Belföld

Megszökött egy rab az egyik fővárosi kórházból

Megszökött egy rab az egyik fővárosi kórházból hétfőn - írta honlapján a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP). A rendőrség közzétette honlapján a keresett nő nevét és fényképét.

2019. Június 17. 16:33, hétfő | Belföld

Csökken az üzemanyagok ára szerdán

A Mol 5 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán - értesült az MTI hétfőn piaci forrásból.