Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Május 16. 21:15, péntek | Helyi
Forrás: infodebrecen

Minden „murva” jó volt Hodosiéknak

Minden „murva” jó volt Hodosiéknak

A Bükfürdő Rallyera nyugisan készült a Hodosi Gábor – Holló Barnabás kettős, akik végül elégedetten távozhattak a murvás versenyről. Igaz, hogy nem volt ki a kategóriájuk, és felsorolták őket, de még ez sem vette el a kedvüket.

Minden „murva” jó volt Hodosiéknak A Bükfürdő Rallyera nyugisan készült a Hodosi Gábor – Holló Barnabás kettős, akik végül elégedetten távozhattak a murvás versenyről. Igaz, hogy nem volt ki a kategóriájuk, és felsorolták őket, de még ez sem vette el a kedvüket. Teljes nyugodtsággal készültek a murva versenyre, és ez a lazaság megmaradt végig náluk, ugyanis semmi extra dolog nem történt az autóval a futam ideje alatt. A szervizesek is pihenhettek kicsit, mert a tankoláson kívül nem is volt más feladatuk, Végre tökéletesen muzsikál a Lada, és így még nagyobb hévvel állnak általában a srácok a rajthoz, akiknek a vérükben van a versengés. „A kategóriában sajnos egyedül maradtunk a versenyen, úgyhogy felsoroltak minket a Micukhoz, de igazából mi nem velük foglalkoztunk, hanem a Zsigulikkal. Inkább az ő idejüket nézegettük, de amúgy az élvezetes autózásra koncentráltunk. A prológokat én nagyon érzem, Barna meg nem annyira, de már vele is kezdem szerintem megszerettetni. Most is kérdezgettek az emberek, hogy mi történt a prológon velem, mert úgy néztem ki, mint akinek elgurult a gyógyszere…de én erre csak annyit tudok mondani, hogy szerintem egy Zsigulival azért menjünk már úgy, ahogy illik. A prológ mindig jó kezdés, hogy másnapra kellően fel tudjunk pörögni. Az első körben kicsit vizes, sáros volt minden, de utána rátaláltunk a jóra, és egyre jobb időket mentünk. Az egész verseny jó volt, meg pörgős, és még az autó is tökéletesen működött. Egy igencsak jól megszervezett versenyen vagyunk túl, és remélhetőleg Székesfehérváron is hasonló lesz, csak többen leszünk a kategóriában.” – mondta Hodosi Gabó elégedetten. Akik ott voltak a versenyen, és látták Gabóékat menni, azok csak helyeselni tudják, hogy szépen és gyorsan mentek, mint mindig. Akik viszont lemaradtak, megnézhetik őket a következő futamon, a Székesfehérvár Rallyen, ami 2014.06.13-15-ig lesz megtartva. „Mondhatni, minden okés volt a Bükfürdő Rallyn, mert az idő jó volt, az autón egy csavart nem kellett meghúzni a verseny ideje alatt. Kell ennél több?! Nem! Vagyis igen. Kategória társak, akik ellen jókat csatázhatunk. De igazából még ez sem zavart minket, mert mentünk ugyanúgy, mint máskor és kész. Mindent összefoglalva, jó volt. Találkozunk Fehérváron.” – mondta Holló Barnabás. Köszönet a támogatásért: Expert Training Kft.; Nord Frank Kft.; AutoCarma Kft.; Prime Energie Kft.; Metál Inox Kft.; Tipp Plusz Kft.; Schönherz Informatikai Stúdió Kft.; Schönherz Iskolaszövetkezet; Terrex Kft.; Elektron-Co Kft.; Degorex Kft.; MAN Szerviz; Imre Gábor Kft., Mester-Építő Kft.; B-Safety Bt.; Hesztia Debrecen Tűzvédelmi és Biztonságtechnikai Kft. Szöveg és fotó: Tiba Anita

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére