Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Február 23. 07:17, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mno / MTI

Mesterlövészt vetettek be Kisvárdán

Mesterlövészt vetettek be Kisvárdán

Gázpalack robbant fel egy melléképületben keletkezett tűzben szerda délután Kisvárdán; a detonáció nem okozott személyi sérülést – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az MTI-vel.

Az észak-szabolcsi városban egy 24 négyzetméteres melléképület gyulladt ki, ahol több gázpalack is volt – mondta Takács Judit.

A szóvivő tájékoztatása szerint a riasztott tűzoltók kiérkezésekor az épület már teljes terjedelmében égett, a lángok átterjedtek egy 25 négyzetméteres kerti pihenőhelyre is.

Az épületben egy propán-bután gázpalack felrobbant, egy másikat, illetve egy disszugáz-palackot a tűzoltóknak sikerült kivinniük a szabadba. Utóbbi csapját nem sikerült teljesen elzárni, ezért azt egy homokhordóban a rendőrség helyszínre hívott mesterlövésze lőtte ki, nehogy az is felrobbanjon.

A lángok továbbterjedését a tűzoltók megakadályozták; a tűz keletkezésének okát még vizsgálják.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.