Városlista
2019. október 14, hétfő - Helén

Hírek

2019. Március 13. 11:36, szerda | PR

Melyik fűző illik hozzád?

Melyik fűző illik hozzád?

Az elmúlt pár évben hihetetlenül megnőtt a fűzők népszerűsége. Divatba jött egy időben blúz, ruha felett viselve is.

Még a klasszikus, erősen karcsúsító típusok is visszatértek, bár, mint forgalmazóik hangsúlyozzák, csak felelősséggel szabad őket viselni.

A középkori-gótikus divat visszahozta

Az óvatosság nem is árt, hiszen ha valóban tetszés szerinti szorosságra húzható össze ez a törzsre illeszthető darab, van egy olyan szint, ami már összenyomja a testet és a belső szerveket.

Az Instagramon számos ‘fűző-sztár’ található, akik látszólag megdöbbentően karcsú derekat érnek el trendi fűzőikkel. Semmiképpen nem ajánlott az extrém megjelenésű modelleket követni, már csak azért sem, mert nem kizárt, hogy pusztán photoshopnak köszönhetik látványos, és igen egészségtelen szintű befűzöttségüket.

Bár a nők már egyszer, az 1900-as évek elején fellázadtak ez ellen a viselet ellen - jó okkal - napjainkban ismét divatba jött. Még ‘derék edző’ fűzőket is lehet kapni webshopokban, amelyeket kitartóan viselve átalakíthatjuk az alakunkat. De ennél, valljuk be, sokkal átgondoltabb és egészségesebb módszerek is vannak a karcsúsodásra.

A fűző nőies alakot ad, de akkor a legideálisabb, ha természetesek maradunk vele: maga a szabás és a kialakítás önmagában is javít optikailag az alakunkon. A legjobb játékos, érdekes kiegészítőként viselni ezt a darabot.Push-uppal kombinálva ellenállhatatlan

Ha jól választjuk meg a hozzánk illő típust, nagyon csábító kiegészítőt fogunk kapni.

A fűzők egyik legnépszerűbb változata a korszázs (angolul bustier), ami egy derékig érő, váll nélküli, alakformáló ruhadarab. Általában oldalt merevített, karcsúsított kialakítású, hogy hozzájáruljon a homokóra-alakhoz.

Szokták még a német mieder szót is használni, ami szintén alsónemű - voltaképpen a mai alakformálók elődje. Ha klasszikusan nőies alakot szeretnénk kosaras melltartóval, bátran válasszuk ezeket a darabokat.

Ma már push-up fűzőt is választhatunk, amely minden téren gyönyörűen formáz.
Izgalmas darab a mellrész nélküli ‘underbrust’ változat, amely kissé megemeli a kebleket. A kerekded alakúaknak, főleg az alma típusnak ez a legideálisabb, mert nem nyom le mell részen, és karcsúbbá teszi a sziluettet.

A homokóra alkat is ebben érvényesül a legjobban, de ez a szerencsés típus az összes fűző változat közül válogathat.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 21. 15:51, szerda | PR

Óvodákat újítanak fel

Két óvoda felújítási munkálatait nyerte el, nyílt közbeszerzési eljáráson a Jánosik és Társai Kft. A közel 300 millió forintos bevételt jelentő munkákkal határidőre, év végéig készülnek el -

2019. Október 14. 15:03, hétfő | Belföld

Sikeres a nagycsaládosok autóvásárlását támogató program

Minden várakozáson felüli sikere van a nagycsaládosok autóvásárlását támogató programnak

2019. Október 14. 13:49, hétfő | Belföld

Változékony, de továbbra is meleg idő lesz a héten

Hajnalonként ködre kell készülni, majd napközben napsütésre, esőre is számítani lehet a héten. Emellett továbbra is marad a meleg, többfelé 20 fok feletti maximumokkal

2019. Október 14. 12:45, hétfő | Belföld

Több településen is kialakult ki szavazategyenlőség a polgármesterjelöltek között

Tizenkét településen alakult ki szavazategyenlőség a polgármesterjelöltek között, így ezeken a településeken feltehetően időközi választást kell tartani - derül ki a Nemzeti Választási Iroda hétfői adataiból.