Városlista
2020. február 21, péntek - Eleonóra

Hírek

2019. Március 13. 11:36, szerda | PR

Melyik fűző illik hozzád?

Melyik fűző illik hozzád?

Az elmúlt pár évben hihetetlenül megnőtt a fűzők népszerűsége. Divatba jött egy időben blúz, ruha felett viselve is.

Még a klasszikus, erősen karcsúsító típusok is visszatértek, bár, mint forgalmazóik hangsúlyozzák, csak felelősséggel szabad őket viselni.

A középkori-gótikus divat visszahozta

Az óvatosság nem is árt, hiszen ha valóban tetszés szerinti szorosságra húzható össze ez a törzsre illeszthető darab, van egy olyan szint, ami már összenyomja a testet és a belső szerveket.

Az Instagramon számos ‘fűző-sztár’ található, akik látszólag megdöbbentően karcsú derekat érnek el trendi fűzőikkel. Semmiképpen nem ajánlott az extrém megjelenésű modelleket követni, már csak azért sem, mert nem kizárt, hogy pusztán photoshopnak köszönhetik látványos, és igen egészségtelen szintű befűzöttségüket.

Bár a nők már egyszer, az 1900-as évek elején fellázadtak ez ellen a viselet ellen - jó okkal - napjainkban ismét divatba jött. Még ‘derék edző’ fűzőket is lehet kapni webshopokban, amelyeket kitartóan viselve átalakíthatjuk az alakunkat. De ennél, valljuk be, sokkal átgondoltabb és egészségesebb módszerek is vannak a karcsúsodásra.

A fűző nőies alakot ad, de akkor a legideálisabb, ha természetesek maradunk vele: maga a szabás és a kialakítás önmagában is javít optikailag az alakunkon. A legjobb játékos, érdekes kiegészítőként viselni ezt a darabot.Push-uppal kombinálva ellenállhatatlan

Ha jól választjuk meg a hozzánk illő típust, nagyon csábító kiegészítőt fogunk kapni.

A fűzők egyik legnépszerűbb változata a korszázs (angolul bustier), ami egy derékig érő, váll nélküli, alakformáló ruhadarab. Általában oldalt merevített, karcsúsított kialakítású, hogy hozzájáruljon a homokóra-alakhoz.

Szokták még a német mieder szót is használni, ami szintén alsónemű - voltaképpen a mai alakformálók elődje. Ha klasszikusan nőies alakot szeretnénk kosaras melltartóval, bátran válasszuk ezeket a darabokat.

Ma már push-up fűzőt is választhatunk, amely minden téren gyönyörűen formáz.
Izgalmas darab a mellrész nélküli ‘underbrust’ változat, amely kissé megemeli a kebleket. A kerekded alakúaknak, főleg az alma típusnak ez a legideálisabb, mert nem nyom le mell részen, és karcsúbbá teszi a sziluettet.

A homokóra alkat is ebben érvényesül a legjobban, de ez a szerencsés típus az összes fűző változat közül válogathat.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 13. 11:59, csütörtök | PR

Új gasztroenterológiai szakrendelőt épített a Jánosik Kft.

Nyílt közbeszerzési eljáráson nyerte el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház gasztroenterológiai szakrendelőinek építését a Jánosik és Társai Kft.

2019. December 20. 14:28, péntek | PR

Közkívánatra: 2020-ban tovább dübörög az Open Road Fest

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön.

2019. December 12. 14:45, csütörtök | PR

2020-ban ismét Alsóörs ad otthont az Open Road Festnek

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön a Pelso Campingben.

2020. Február 21. 16:05, péntek | Belföld

Kutya szagolta ki a csempészcigarettát Zalában

Kábítószer- és cigarettakereső kutya segítségével találtak a pénzügyőrök 1600 doboz csempészett cigarettát egy kisbuszban az M70-es autópályán