Városlista
2020. június 1, hétfő - Tünde

Hírek

2019. Március 13. 11:36, szerda | PR

Melyik fűző illik hozzád?

Melyik fűző illik hozzád?

Az elmúlt pár évben hihetetlenül megnőtt a fűzők népszerűsége. Divatba jött egy időben blúz, ruha felett viselve is.

Még a klasszikus, erősen karcsúsító típusok is visszatértek, bár, mint forgalmazóik hangsúlyozzák, csak felelősséggel szabad őket viselni.

A középkori-gótikus divat visszahozta

Az óvatosság nem is árt, hiszen ha valóban tetszés szerinti szorosságra húzható össze ez a törzsre illeszthető darab, van egy olyan szint, ami már összenyomja a testet és a belső szerveket.

Az Instagramon számos ‘fűző-sztár’ található, akik látszólag megdöbbentően karcsú derekat érnek el trendi fűzőikkel. Semmiképpen nem ajánlott az extrém megjelenésű modelleket követni, már csak azért sem, mert nem kizárt, hogy pusztán photoshopnak köszönhetik látványos, és igen egészségtelen szintű befűzöttségüket.

Bár a nők már egyszer, az 1900-as évek elején fellázadtak ez ellen a viselet ellen - jó okkal - napjainkban ismét divatba jött. Még ‘derék edző’ fűzőket is lehet kapni webshopokban, amelyeket kitartóan viselve átalakíthatjuk az alakunkat. De ennél, valljuk be, sokkal átgondoltabb és egészségesebb módszerek is vannak a karcsúsodásra.

A fűző nőies alakot ad, de akkor a legideálisabb, ha természetesek maradunk vele: maga a szabás és a kialakítás önmagában is javít optikailag az alakunkon. A legjobb játékos, érdekes kiegészítőként viselni ezt a darabot.Push-uppal kombinálva ellenállhatatlan

Ha jól választjuk meg a hozzánk illő típust, nagyon csábító kiegészítőt fogunk kapni.

A fűzők egyik legnépszerűbb változata a korszázs (angolul bustier), ami egy derékig érő, váll nélküli, alakformáló ruhadarab. Általában oldalt merevített, karcsúsított kialakítású, hogy hozzájáruljon a homokóra-alakhoz.

Szokták még a német mieder szót is használni, ami szintén alsónemű - voltaképpen a mai alakformálók elődje. Ha klasszikusan nőies alakot szeretnénk kosaras melltartóval, bátran válasszuk ezeket a darabokat.

Ma már push-up fűzőt is választhatunk, amely minden téren gyönyörűen formáz.
Izgalmas darab a mellrész nélküli ‘underbrust’ változat, amely kissé megemeli a kebleket. A kerekded alakúaknak, főleg az alma típusnak ez a legideálisabb, mert nem nyom le mell részen, és karcsúbbá teszi a sziluettet.

A homokóra alkat is ebben érvényesül a legjobban, de ez a szerencsés típus az összes fűző változat közül válogathat.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 18. 09:36, hétfő | PR

Templomot épített a Jánosik Kft.

Görögkatolikus templomot épített Mezőkövesden a Jánosik és Társai Kft. A zöldmezős beruházást, az alapoktól kezdve kulcsrakész állapotig a cég végezte.

2020. Április 03. 05:00, péntek | PR

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Június 01. 17:04, hétfő | Kék hírek

Életet mentettek a dombóvári rendőrök

Egy döbröközi férfi azzal fenyegetőzött, hogy felgyújtja magát, az egyenruhások megakadályozták a tragédiát.

2020. Június 01. 16:03, hétfő | Külföld

Törökországban csaknem két hét stagnálás után tovább lassult a járvány terjedése

Törökországban vasárnap csaknem két hét stagnálás után tovább lassult az új koronavírus-járvány terjedése, az utóbbi 24 óra leforgása alatt 839 ember szervezetében mutatták ki a kórokozót,