Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Augusztus 05. 15:05, péntek | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Még akkor is jöttek a drogos vevők, amikor a rendőrök házkutatást tartottak

Még akkor is jöttek a drogos vevők, amikor a rendőrök házkutatást tartottak

Indítványozta a Tatabányai Járási Ügyészség annak a férfinak a letartóztatása meghosszabbítását, aki Tatabánya területén kábítószert árult.

A legális jövedelemmel nem rendelkező elkövető megélhetésének és kábítószer élvező életmódjának fedezése érdekében 2021 nyarától 2022. február 8-ig részben saját fogyasztása, részben eladásra másfél hetente többféle, alkalmanként legalább 10-20 gramm kábítószer tartalmú anyagot - kannabiszt, metamfetamint - vásárolt 2500 forintos gramm áron, melyet rendszeresen árult a tatabányai lakóhelyén ismerőseinek 3000 forintos gramm áron értékesített – közölte az ügyészség.

A férfit február 8-án a lakásában tartózkodó több személlyel együtt intézkedés alá vonták a rendőrök, és házkutatást tartottak- Eközben többek jelentek meg a lakásnál, hogy drogot vegyenek. A rendőrök őket is igazoltatták.

A lakásban a kutatás során kábítószerek fogyasztásához, árusításához szükséges eszközöket, valamint kábítószert foglalt le a rendőrség.

A férfi letartóztatását a bíróság február 11-én rendelte el, amelynek határidejét legutóbb augusztus 11-ig meghosszabbította.

Az ügyészség indítványt nyújtott most be a letartóztatás három hónappal történő meghosszabbítására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.