Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Április 09. 07:13, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Madonnának totál elment az esze

Madonnának totál elment az esze

Az 53 éves popsztár rengeteget dolgozik, fiatal szeretetőt tart, gyerekeket nevel. De úgy tűnik mindez nem elég ahhoz, hogy teljesen lekösse idejét. Olyan erős a feltűnési vágy, hogy újabb hajmeresztő ötlettel állt elő.

Bár Madonna úton útfélen azt hangoztatja 24 éves, francia szeretője teljesen kielégíti szexuális vágyait, most mégis azt kürtölte szét a világhálón, hogy évek óta Britney Spears csókja után sóvárog. Aki látta 2003-ban a MTV Video Music díjátadón a híres jelenetet, biztos, hogy nem felejtette el. A popdíva gondolkodás nélkül kapta le a neki felkínálkozó Britney-t. Lassan tíz éve már, de úgy tűnik még az énekesnőben is élénken élnek az emlékek, hiszen ezt írta a Twitterre: "Kérlek, gyere fel a színpadra és csókolj meg újra! Hiányzol nekem!"

De itt még koránt sincs vége a történetnek, Madonna egy másik fiatal énekesnőre is kivetette hálóját, miután meghallotta a I Kissed a Girl című számát. A 27 éves Katy Perry-nek ezt az üzenetet küldte: "Szeretnélek végre téged is az első sorban látni egy koncertemen!"

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára