Városlista
2019. június 18, kedd - Levente

Hírek

2014. Május 09. 21:05, péntek | Helyi sport
Forrás: infodebrecen

Lendületben vagyunk

Lendületben vagyunk

A Ladával versenyző Hodosi Gábor - Holló Barnabás kettős kicsit lazábban készült a Bükfürdő Rallyra, mert az autó a Miskolc Rallyn, és most is nagyon egyben van. Nem volt ez mindig így, mert volt már utolsó perces indulás, de most szeren

Lendületben vagyunk A Ladával versenyző Hodosi Gábor - Holló Barnabás kettős kicsit lazábban készült a Bükfürdő Rallyra, mert az autó a Miskolc Rallyn, és most is nagyon egyben van. Nem volt ez mindig így, mert volt már utolsó perces indulás, de most szerencsére kicsit „lájtosabbra” vehették a figurát. A miskolci hajráért azért megérte, mert a kategória második helyén végeztek, és mondhatni hibamentesen autózhattak végig. Na, most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk a lábukat lóbálták azóta, csak egyszerűen nem kellett most kapkodniuk. Egy régebbi kis kalandozásuk eredményét orvosolták, meg difit cseréltek, de úgy igazából eget rengető feladat nem volt a Zsigulival. Gabó már fejben próbálja visszakapni a képet az előttük álló gyorsokról, mert nem mostanában mentek ott. Igaz évekkel ezelőtt már a Ladával, és egy Skoda Fábiával is rótták a pályákat. Együtt is, és külön is megmérettették már magukat anno a bükfürdői szakaszokon, úgyhogy nem gondolják, hogy túl sok probléma lesz a helyismerettel. „Az autó hál istennek hibátlan volt már az előző versenyen is, és remélhetőleg ez most sem fog másképp alakulni. Kicsit olyan nyugisra sikeredett az előkészület, hogy nem voltak olyan fennakadások, mint Miskolc előtt, de őszintén megmondom, ezt azért jobban szeretjük. Senki ne gondolja, hogy egy rali autó azért van kész mindig az utolsó percben, mert ezt mi így akarjuk, áááá dehogy, ez egyszerűen mindig csak így alakul. De lekopogom, ez most ránk nem érvényes. Volt egy kis hezitálás, hogy mi legyen, mert azért nem a város, hanem az ország másik végén lesz a verseny, de végül úgy döntöttünk gyerünk. Úgyhogy holnap útnak indulunk, pályát járunk, prológozunk, és szombaton meg belecsapunk a lecsóba. Halványan már a gyorsok is derengenek, de ha odaérünk, biztos kitisztul a kép egyből, nem lesz ezzel semmi gond. Jó verseny szokott lenni, mi legalábbis szeretjük. Van még hely a kupa számára is, tehát egyértelmű, hogy ismét csatázni megyünk, és ebben most is egyet értünk Barnával.” – mondta Hodosi Gábor jókedvűen. A hangulaton már most érződött, hogy milyen sokat számít, ha az utolsó percekben nem kell versenyt futni az idővel. Most nem kellett, de hétvégén pont azzal kell majd szembeszállni az idővel, hogy minél előrébb végezhessenek. Amennyiben Fortuna kegyeltjei lesznek ismét, talán már a kupából kortyolnak majd a verseny utáni Rally Partin. „Pár év kihagyás után jó lesz ismét Bükfürdőn elrajtolni, jó néha murván is menni. Az autó jelenleg kifogástalanul ketyeg, most már csak arra kell koncentrálnunk, hogy jó időket autózzunk. Ismerjük mindketten a pályákat, de azért kihasználjuk majd maximálisan a pályabejárási időt, mert szeretnénk ismét jó helyen végezni.” – mondta Holló Barnabás. Köszönet a támogatásért: Expert Training Kft.; Nord Frank Kft.; AutoCarma Kft.; Prime Energie Kft.; Metál Inox Kft.; Tipp Plusz Kft.; Schönherz Informatikai Stúdió Kft.; Schönherz Iskolaszövetkezet; Terrex Kft.; Elektron-Co Kft.; Degorex Kft. MAN Szerviz Szöveg és fotó: Tiba Anita

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 17. 18:01, hétfő | Külföld

Az EU 120 millió euróra növeli a méhészeti ágazat támogatását

Az Európai Bizottság 120 millió eurót (38,6 milliárd forint) biztosít az Európai Unió méhészeti ágazatának támogatására a következő három év folyamán.

2019. Június 17. 17:58, hétfő | Belföld

Megszökött egy rab az egyik fővárosi kórházból

Megszökött egy rab az egyik fővárosi kórházból hétfőn - írta honlapján a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP). A rendőrség közzétette honlapján a keresett nő nevét és fényképét.

2019. Június 17. 16:33, hétfő | Belföld

Csökken az üzemanyagok ára szerdán

A Mol 5 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán - értesült az MTI hétfőn piaci forrásból.

2019. Június 17. 15:22, hétfő | Kék hírek

Megöltek egy nőt Érden

Megöltek egy nőt Érden vasárnap este, az esettel összefüggésben egy férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki - közölte a rendőrség a honlapján.