Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Május 05. 15:07, szerda | Belföld
Forrás: mti

Kisfilm készült a biztonsági szabályokról

Kisfilm készült a biztonsági szabályokról

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) a következő napokban intenzív oktató kampányt folytat egy kisfilm segítségével, hogy mindenki megismerje a biztonságos utazás szabályait - közölte az MTÜ kedden az MTI-vel.

A közlemény szerint a négymilliomodik védőoltás beadásával újabb lépcsőfokhoz érkezett az ország a koronavírus elleni küzdelemben: újraindulhattak a belföldi utazások, újra fogadhatnak vendégeket a szállodák és az éttermek. A biztonság továbbra is elsődleges, ezért a legfontosabb szabályokat az ügynökség Győrfi Pál segítségével egy online kisfilmben gyűjtötte össze és mutatja be.

Az online kisfilm ismerteti, hogy milyen szabályokra kell figyelniük a szálláshelyen, éttermekben, vagy éppen a sportlétesítményekben. A kisfilm a különböző online platformokon, szakmai szövetségek közvetítésével és a Magyar Turisztikai Ügynökség weboldalán lesz látható, valamint a https://youtu.be/ZvHZasP9rvU oldalon tekinthető meg.

Címkék: film, kisfilm, szabályok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 23. 06:52, kedd | Belföld

Rekordszámú jelentkező regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

Rekordszámú jelentkező, több mint 100 ezer önkéntes regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

2024. Április 23. 06:46, kedd | Belföld

Csaknem 200 ezer notebookot osztanak ki a nyári szünetig

A nyári szünet kezdetéig csaknem 194 ezer hordozható számítógépet juttatnak el az ötödik, a hatodik és a kilencedik évfolyamos diákoknak, valamint a köznevelési intézményeknek

2024. Április 22. 15:29, hétfő | Belföld

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott