Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Február 03. 07:04, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Két embert halálra gázolt a vonat Budapesten

Két embert halálra gázolt a vonat Budapesten

Két balesetben két embert gázolt halálra a vonat vasárnap este Budapesten.

A Mávinform a Facebook-oldalán azt írta: a Nyugati pályaudvarról Lajosmizsére 20:18-kor elindult S21-es jelzésű vonat Pestszentimre és Gyál között elgázolt egy embert. Emiatt Budapest-Lajosmizse között jelentősen meghosszabbodott az esti vonatok menetideje. A helyszínelés idején a két állomás között nem közlekedtek a vonatok. Helyettük Pestszentimre és Gyál között a BKK 84e, 294e, 55 jelzésű buszokkal utazhattak.

Pár perccel később azt is közölték, hogy a Nyugati pályaudvarról Monorra közlekedő S50-es jelzésű személyvonat Pestszentlőrinc és Vecsés között elgázolt egy embert. Emiatt a Budapest-Cegléd vonalon jelentősen megnőtt a vasárnap esti vonatok menetideje.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.