Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Február 06. 18:52, kedd | Helyi

Kapuhoz kötözték és megverték a kutyagyilkost (18+)

Kapuhoz kötözték és megverték a kutyagyilkost (18+)

Bottal vertek meg egy kapuhoz kikötözött nőt egy kínai városban, miután rajtakapták, hogy megölt egy kutyát, majd el akarta vinni az eb maradványait.

Bottal vertek meg egy kapuhoz kikötözött nőt egy kínai városban, miután rajtakapták, hogy megölt egy kutyát, majd el akarta vinni az eb maradványait.A YouKu kínai videómegosztó oldalra kitett felvételen látni, ahogy egy férfi egy méteres faággal ütlegeli a nőt, akinek vállára később még rátették a kutya holttestét is.A felvétel leírása szerint a nő egy mérgezett nyíllal ölte meg a kutyát, majd az állatot egy étteremnek akarta eladni. Az nem derült ki, hogy a kutyatolvajról készült videó pontosan hol, és mikor készült. Csak annyi, hogy egy iskola közelében kötözték ki egy kapura

A video:

http://v.youku.com/v_show/id_XMzM2MjE4NzEyNA==.html?spm=a2hzp.8244740.0.0#paction

Címkék: allatkinzas, kutya

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.