Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. November 19. 15:32, péntek | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Igazoltatáskor bukott le a nagy mennyiségű droggal

Igazoltatáskor bukott le a nagy mennyiségű droggal

Elfogtak a rendőrök egy 48 éves férfit, akinek autójában nagy mennyiségű kábítószergyanús anyagot és készpénzt találtak.

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Gárdonyi Rendőrkapitányságon egy 48 éves férfival szemben.

A járőrök november 17-én délután Baracskán állították meg a kocsival közlekedő sofőrt, és ellenőrzés alá vonták. A jármű átvizsgálása során az utastérben nejlonzacskóba csomagolt 400 drapp színű - a sofőr állítása szerint extasy - tablettát találtak az egyenruhások. Az autóból további 3, különböző nejlonzacskóban, összesen 280 gramm zöld növényi törmelék is előkerült, amelyeket a férfi marihuánaként nevezett meg. A rendőrök ruházatátvizsgálás során körülbelül kétmillió forint készpénzt is találtak, melynek eredetéről hitelt érdemlően nem tudott nyilatkozni a férfi. A kábítószergyanús anyagokat és a készpénzt lefoglalták – közölte a rendőrség.

A gárdonyi rendőrök a hatósági ellenőrzést kiterjesztették a százhalombattai lakos otthonára is, ahol kutatást tartottak, és zöld növényi törmeléket, továbbá növényi törmelékkel szennyezett konyhai mérlegeket találtak, és foglaltak le.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság nyomozói a 48 éves férfit kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.