Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. December 18. 17:14, kedd | PR

Hogyan újítsuk fel a fürdőszobát átépítés nélkül?

Hogyan újítsuk fel a fürdőszobát átépítés nélkül?

A fürdőszoba felújítása sokszor háttérbe szorul a fontossági listán, kivéve, ha muszáj, mert mondjuk elöregedés miatt már nem maradhat úgy, ahogy van. Ilyenkor jó mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk.

Ugyanakkor, ha nem vészhelyzetben vagyunk, viszont már nagyon unjuk a mostani fürdőszobánkat, de nem szeretnék az alapokig kipucolni, újra vízvezetékelni, burkolni, beépíteni vagy átépíteni, akkor kis ráfordítással is végezhetünk felújítást.

A rosszmájúak ezt ráncfelvarrásnak hívnák, a lakberendezők megújulásnak, ami egyrészt sokkal jobban hangzik, másrészt inkább tűnik kreatív kihívásnak és önmegvalósításnak, semmint valami kötelező feladatnak. Ami pedig a lényeg, hogy kis költségvetésből is megoldható, ha nem riadunk meg attól, hogy saját kezünkkel végezzünk kreatív munkát. Éljen a Do It Yourself!

Csináld magad! Vagy mégse?

A vérfrissítés a fürdőszobában egészen pici dolgoktól kezdve egy-egy bútor lecseréléséből is állhat. Teljesen új színt kaphat a szoba, ha a színes csempét fehérre, vagy épp a fehér csempét ízlésesen színesre festjük.

Aztán beszerezhetünk egy-egy új fürdőszobai lámpát, plusz hangulatvilágítást a kád köré, vagy éppenséggel egy új tükör is sokat dobhat a dizájnon. Egy új és színes kádkilépő szőnyeg is sokat számít, emellett egy-egy apró kiegészítő személyesebbé teheti a teret. Ne feledkezzünk meg a növényekről sem! Ma már sok olyan fajtából választhatunk, amely jól bírja a fürdőszobai klímát!

Fürdőszobabútorok

Ha szeretjük a meglévő fürdőszoba szekrényünket, akkor akár elég lehet az is, hogy mondjuk a fogantyúját cseréljük le egy új, különlegesebb típusra. Akár át is festhetjük az egészet, vagy csak egy fiókot, pont mint a csempét, vagy a kádat! Ellenben, ha utáljuk, akkor vegyünk újat!



A fürdőszoba szekrény stílusa meghatározza a teret. Ma már sokféléből választhatjuk ki a hozzánk legközelebb állót, ami nemcsak dizájn, hanem praktikum és fürdőszobai szokásaink szempontjából is a legmegfelelőbb. Lehet, hogy egy lebegőpultos mosdóra esik a választásunk? Ha egységet alkot a meglévő elemekkel, akkor az egy igazán mutatós és modern választás!

Fürdőszoba szekrény típusok

A játékosan szokatlan, a könnyed, letisztult és minimál, valamint a klasszikus és elegáns változatok mind megtalálhatóak a RAVAK fürdőszobabútorai között. Az adott típuson belüli mosdópult, fürdőszoba szekrény és tároló mind összhangban állnak egymással, így könnyű berendezni velük a fürdőt.

Merjünk bátrak lenni! Ha sikerült kiválasztani a fürdőszobabútort, könnyen lehet, hogy egy fotel az, amit még be kell tenni a fürdőbe, és ettől a szokatlan megoldástól lesz tökéletes a fürdőszobai enteriőrünk. Kísérletezzünk kitartóan, hogy rátaláljunk a stílusunkra, például készítsünk látványtervet fürdőszobai tervező programmal, akár a RAVAK egyedi méret konfigurátorával!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.