Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Augusztus 03. 09:30, péntek | PR

Hazánkban is hódít az új Ford Fiesta

Hazánkban is hódít az új Ford Fiesta

A Ford márkaneve nem csenghet idegenként senki fülében sem és valószínűleg a legtöbben már a Ford Fiesta márkanévvel is találkoztak már.

Érdekesség, hogy a kezdetben alig 10 emberrel működő kis vállalat 1914-ben már a világ autóinak felét adta és a gyár első 100 évében, összesen több mint 15 millió járművet gyártottak le. Az idő múlásával együtt változott a gyártási technológia, a minőség, a termékkínálat és persze a gyártó logója is.

A leghíresebb kezdeti modelljeik az A-model és a T-modell voltak, melyek átírták az autóipar történelmét. Később is olyan ikonikus modelleket dobott piacra, mint a Ford Sierra, a Ford Escort, a Ford Transit vagy épp a Ford Mustang. Manapság gyártott modellek is népszerűek a vásárlók körében, így az utcakép szerves részét képezik például a Fiesták, melyet készletről, akár azonnal is megvásárolhatunk olyan hivatalos Ford kereskedésekben, mint a fordszabo.hu.

Az új Ford Fiesta többet nyújt mint valaha!
Az új Ford Fiesta újra gondolt és újra alkotott belseje és külseje nem csak a Ford rajongók szívét képes megdobogtatni, hanem mindenkit aki élvezettel ül be egy modern, megbízható és biztonságos személygépjárműbe. A korszakalkotó design és a személyre szabható stílus egy lélegzetelállító külsőben összpontosul, hogy minden tulajdonos igazán a magáénak érezhesse kedvenc autóját.

A számtalan modern funkciónak köszönhetően sokkal biztonságosabbá vált a közlekedés. A komfortos, csendes és modern autó egy lenyűgöző, dinamikus vezetési élményt nyújt, amely minden autótulajdonos számára a maximális elégedettséget fogja garantálni.

Új Ford Fiesta, három és fél millió forint alatt
A gyárból kigördülő, teljesen személyre szabott, 0 kilométeres, 2018-as modellek már kevesebb mint 3.5 millió forinttól elérhetőek 1.1-es motorral és 85 lóerős meghajtással. A modern kisautó kényelmes még nagyobb családok számára is, így akár rövidebb vagy hosszabb út is tervezhető vele.

Legyen szó romantikus autózásról kettesben vagy egy hosszú hétvégi nyaralásról, esetleg a nagyszülők meglátogatásáról vagy egy országos, magányos körútról, a Ford Fiesta okos döntés lesz és hű útitárs minden esetben. Ha egy igényes városi autót keresünk, akkor most meg is találtuk!

Miket tud az új Ford Fiesta?
Az új Ford Fiesta sokkal többet nyújt elődjeihez képest, de mégis képes tisztelegni a Ford autógyártó cég hagyományai és munkássága előtt. A precizitás, a sok éves tapasztalat és a szakértelem pedig minden egyes autóban vissza köszön.

Az automatikus sebességtartó funkcióval egy előre beállított sebességen utazhatunk, miközben az autó figyeli a környezetünket és a végsebességünket is. Az ütköző megelőző rendszer akár 130 méterről is képes észlelni az autókat, kerékpárokat és a gyalogosokat is, így, akár 80 km/óra sebesség mellett is képes megóvni a körülöttünk lévőket. Ugyanilyen modern funkciót kínál a tolatóradar, a visszagurulás gátló és a navigációs rendszer is. Mindezeket egy gyönyörű külsőbe, kényelmes belsőbe és egy teljesítményorientált környezetbe burkolva.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.