Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Április 03. 17:10, péntek | Helyi
Forrás: infodebrecen

Gyümölcsös Kalandok

Gyümölcsös Kalandok

Gyümölcsös Kalandok

- Élménykert program a Derecskei Gyümölcsösben

Idén tavasszal is megrendezésre kerül élményekben gazdag családi rendezvényünk a Derecskei Gyümölcsösben! 2015. április 11-12-én nagy szeretettel vár mindenkit Gyümölcsös Kalandok nevű Élménykert programunk Derecskén, Debrecentől 18 kilométerre. „Mesél a kert kör” utazáson traktorvontatású kisvasúton ülve ismerhetik meg a gyümölcsöskert titkait, míg a „Kertkerülő körön” a gyerekek különböző helyszíneket végigjárva vidám játékokban vehetnek részt, miközben rengeteg ismerettel lesznek gazdagabbak! A legkitartóbb Kalandorok, akik mind az öt állomást meglátogatják, egy kis ajándékot is hazavihetnek!

A kert tavaszi ébredéséhez szükséges munkák megismerése mellett a Derecskei Gyümölcsös mozgalmas az életébe is bepillanthatnak a látogatók. Várunk szeretettel és sok-sok élménnyel!

A részvétel díjmentes, de online regisztrációhoz kötött:

Regisztráció: http://derecskeigyumolcsos.hu/gyumolcsos-kalandok-regisztracio
A rendezvény programjáról bővebb információ a www.derecskeigyumolcsos.hu oldalon.


Hosszú:

Kiemelt programok:

• Kertkerülő kör- Tanulj a Gyümölcsös lakóitól!
Érkezéskor kérj egy kertkerülő Menetlevelet, gyűjtsd össze a pecséteket mind az 5 állomáson és váltsd be ajándékokra!
• Mesél a kert kör traktorvontatású kisvasúttal
Robogj velünk kisvasúton, gyönyörködj a fák virágzásában, fedezd fel a méhlegelőt, ültess velünk cserjét! Ismerd meg a kert működését és a benne rejlő titkokat!
• Üzenj a madarak és fák nevében!
Idén a Madarak és Fák Napja alkalmából képeslapon hagyhatod üzeneted, amelyet a májusi rendezvényen megtalálhatsz Debrecenben! Várunk a Madárteremben, ahol csodálatos almavirágokat készíthetsz, megfestheted saját cserepedet és képeslapon hagyhatod üzenetedet!
• Almalé íz teszt gyümölcslé kóstolással

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.