Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Március 20. 16:12, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok

Gitano mindenképpen nagy játékos lett volna - VIDEÓ

Gitano mindenképpen nagy játékos lett volna - VIDEÓ

Sok szerepben tündököl Nagy László, „Gitano”, akit a Megasztár 4. szériájából ismerhetett meg az ország.

A Lakihegy Rádió ANDONIK Sztártitkok című műsorában kiderült, hogy melyik a kedvenc szerepe a zenésznek, aki apa és férj is egyben.

„Akkor vagyok a legboldogabb, amikor apa vagyok és a gyerekekkel játszunk, dumálunk egy jót, akkor érzem magam jól és gyereknek” – válaszolta a műsorvezetők, Nagy Anett és Ricky kérdésére a zenész.

Gitano mindennapjait persze a zene tölti ki, ráadásul már igen rég óta.

„Szoktam mondani, hogy hat évig nem csináltam semmit, de amikor hat esztendős lettem, akkor elkezdtem zenélni és azóta nem hagyom abba. Sokféle zenét hallgatok és ezek az élmények testesülnek meg dalokban. Persze befolyásolnak azok az események is, amelyek velem történnek. Érzelmekről beszélünk, de azért ez is egy szakma és figyelni kell, hogy mik az aktuális trendek, persze közben meg kell tartani az emblematikus jegyeket.”

A zenésznek kalandos életútja volt, amely saját bevallása szerint lehetett volna egyszerűbb is, de sokszor hibázott, amikor olyanokra hallgatott, akikre nem kellett volna.

„Nem voltam spirituális alkat, de azzá tett az élet. Sokszor hagytam magam befolyásolni, pedig nem kellett volna. Aztán rájöttem, hogy mindig az a jó út, ami nekem jó, mert az a közönségnek is tetszeni fog.”

A Lakihegy Rádióban ANDONIK Sztártitkok legutóbbi adásából az is kiderült, hogy Gitano a Real Madridot kilőné az űrbe – mert saját bevallása szerint „ortodox” Barcelona-szurkoló. Persze, ha már a futball szóba került, akkor Nagy Anett nem hagyhatta ki a kérdést a sportról.

„Valóban egy kicsit talán most dundi vagyok, de Ricky például tudja rólam, hogy korábban Gattusóban nyomtam a középpályán. Viszont most gerincsérvvel küzdök, ami akadályoz a fociban, de hetente egyszer azért próbálok mozogni egy kicsit. A foci nekem terápia, az indulatok levezetése, a haverokkal találkozás. Mindig focista akartam lenni, feltölt a labdarúgás és sokat foglalkozom vele. Nézem és játszom is konzolon. Ezt mondjuk a feleségem nem mindig érti, hogy éppen új játékost igazolok. Neki ez nem játék. Nekem fontos a sport, sokat futottam, aktív voltam.”

Természetesen a gitározásról is szó esett: Gitano elárulta, hogy sok kedvenc gitárosa van, mindenevő, az egyediséget keresi a zenében is. És persze a Barcelona mellett Spanyolország is a kedvence, de igazán Argentínába vágyik, ebben is teljes az összhang a feleségével, aki szintén rajon a Dél-amerikai ország zenéjéért.

Gitano elárulta a műsorban, hogy a szerencse nagy szerepet játszik az életében, de ő maga sosem kockáztat. Inkább Szerencsét hoz embereknek szombat esténként egy nívós heti műsorban ahol a heti nyerőszámokat sorsolják!

„Sajnos a faterom nagy szerencsejátékos volt, mindaddig ameddig nem kértem a Jóistentől, hogy szüntessék meg a játékgépeket. Akkor már több tízmilliós mínuszban volt az öreg, könyörögtem, hogy történjen valami, mert nem bírom már tovább nézni. Sajnos ez egy betegség… Aztán nem sokkal később megszűntek ezek a gépek. A gondviselés odafigyelt rám.”

A Lakihegy Rádió ANDONIK Sztártitkok című műsorában Gitano azt is elárulta, hogy gyerekként csak a foci érdekelte.

„Biztos vagyok benne, hogy ha futballista lehettem volna, akkor éppen most vonulnék vissza a Barcelonából. Állítom, hogy jó játékos lettem volna, csak nem engedték meg. A passzaimat értékelné mindenki, a középpályán érzem jól magam. A zenében is így vagyok, akkor érzem jól magam, ha előkészíthetem valakinek a dalát. Ha visszamennék a múltba, akkor focista lennék.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára