Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2010. Január 03. 10:31, vasárnap | Helyi
Forrás: Deol

Garázdák és egy betörő - Szilveszteri mérleg

Garázdák és egy betörő - Szilveszteri mérleg

Megerősített létszámmal teljesítettek szolgálatot a debreceni rendőrök szilveszter éjszakáján, fokozott figyelmet fordítva a belváros biztonságának biztosítására.

Összesen 18 személyt állítottak elő a Debreceni Rendőrkapitányságra. Többségüket garázdaság miatt a Kossuth térről, mert az ott szórakozókat lökdösték, kötekedtek, verekedtek. Az előállítottak között volt 5 fiatal is, akit ellen petárdázás miatt szabálysértési feljelentést tettek.

Egy tettenért betörő is volt az előállítottak között, egy erősen ittas állapotban lévő nőhöz, illetve férfihez mentőt hívtak, akiket állapotuk miatt kórházba szállítottak.

Az év utolsó négy napján Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányságállománya pirotechnikai termékekkel kapcsolatos szabásértés miatt mindössze 10 esetben volt kénytelen intézkedni, melyek során 9 személlyel szemben szabálysértési feljelentéssel éltek. Hajdúszoboszlón egy szabadtéri rendezvényen eldobott petárda miatt, december 31-én kora esete ketten 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedtek.

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.