Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2012. Május 07. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: mainap.hu

Fordulat: imádják Puzsért

Fordulat: imádják Puzsért

Puzsér Róbertről, a Csillag Születik szókimondó zsűritagjáról kiderült, a nézők és meglepő módon a kiscsillagok első számú kedvence.

A kritikust, aki szokásához híven a szombat esti élő show-ban sem kímélte meg durva kritikáitól a versenyzőket, rajongók hada várta az RTL Klub székházában. Mind csakis Puzsért akarta, aki autogramok tömkelegét osztotta ki. Ezen mindenki, még maga a kritikus is meglepődött - számol be a blikk.hu.

A Csillag Születik legvitatottabb ítésze nem érzi úgy, hogy a zsűritagok közül ő kapta volna a negatív figura szerepét, ő egyszerűen csak igényes, és ennek szellemében mondja meg a fellépőknek, mit vár el tőlük, és mivel lehetnének jobbak. Ezt meg is tette a szokott stílusában szombaton is. Kapott tőle keményen Juhász Marci, a Prügyi duó és az In Diretta is.

Puzsér szavai, úgy tűnik, leginkább a többi zsűritagnak fájnak, a versenyzőkben inkább tiszteletet ébresztenek. Az adás után ugyanis éppen Juhász Marci volt az egyik, aki odasietett Puzsérhoz, de meghökkentő módon nem azért, hogy visszavágjon az éles kritikáért.

– Azt kérte, írjam alá azt a Deák Bill Gyula által dedikált fotót, amit tőle kapott. Értetlenül álltam előtte, Marci viszont erősködött, és megköszönte. Zavarba ejtő és egyben megtisztelő volt. A kiesett In Direttával is korrekt a kapcsolatom, nincs harag, még az egyik fellépésükre is meghívtak – mondta Puzsér, aki bántó, nyers beszólásai ellenére kezd a Csillag Születik első számú sztárjává nőni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 15. 09:10, szerda | Kék hírek

Több mint 30 tonna kábítószer-alapanyagot semmisített meg a rendőrség

Több mint 30 tonna, mintegy 480 milliárd forintnyi kábítószer-alapanyagot, prekurzort semmisítettek meg az egyik magyarországi hulladékégetőben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

2024. Május 15. 07:53, szerda | Életmód

Bemutatták G. Fodor Gábor Orbán kontra Soros című könyvét

2024. Május 15. 07:52, szerda | Külföld

Giorgia Meloni: nem egyedül Magyarország mond nemet a migránsok szétosztására

Magyarország nem az egyetlen európai uniós tagállam, amely nemet mond a migránsok szétosztására, magukat sokkal európaibbnak valló nemzetek is ugyanezt teszik