Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Február 27. 18:56, kedd | PR

Dobló Cargo rekord teherbírásáról híres

Dobló Cargo rekord teherbírásáról híres

A Fiat Dobló Cargo múltja már több mint 110 évre tekint vissza, amikor is a Fiat 1903-ban bemutatta első haszongépjárművét.

Az azóta eltelt évszázad alatt, széleskörű szakmai tapasztalatot szereztek a haszongépjárművek gyártásában. Az azóta elkészült járművek különböző igényeket képesek mára már kiszolgálni és a Fiat, korunk egyik vezető szereplőjévé vált. Minden Fiat Professional modellt úgy terveztek és gyártottak le, hogy maximálisan kiszolgálja az elvárásokat.

A Fiat Professional mára Európa szerte több, mint 1400 márkakereskedéssel és 7500 szervizközponttal rendelkezik és a gépjárművek gyártása 8 üzemben zajlik. 2010-re bár legördült a 4 milliomodik gépjármű is a futószallagról. A Fiat sikereit számtalan díj és elismerés örökítette meg. Az egyik legjelentősebbet éppen a Fiat Doblo Cargo érte el, amikor 2010-ben az Év haszongépjárművének választották.

Bemutatkozik a díjnyertes Dobló Cargo

A fiat-professional.hu által is forgalmazott Fiat Dobló Cargo nemrégiben kívül-belül megújult. A frissítés során személyautósabb hatást értek el a tervezők, bár a szögletesebb külső idomok az új Fiat Ducatoval való rokonságot tükrözik. A jármű legnagyobb előnye, a rekord teherbírása, hiszen akár 1005 kilogramm súllyal is megbirkózik.

A Doblo Cargo, a független bi-link hátsó felfüggesztésével továbbra is a piac egyedülálló megoldását kínálja. A rakterében pedig 5,4 köbméter hellyel várja a rakományokat. A Fiat Dobló Cargo már 2.999.000 nettó forinttól elérhető és a fiat-professional.hu portálról interneten keresztül, egy perc alatt igényelhető könnyedén tesztvezetés is.

Funkciók sokaságával örvendeztet meg bennünket a Fiat

A Dobló Cargo nem csak az erejével és teljesítményével hódít. A Fiat gondosan beépítette a legnépszerűbb csúcsminőségű technikai megoldásait is a gépjárműbe. A nagyobb teljesítményű dízelmotorba módosított nyomatékleadást építettek amellyel optimalizálták az üzemanyag fogyasztást.

Az új Dobló Cargo akár háromüléses kabinnal is felszerelhető, melyek multifunkcionális megoldásokat tartalmaznak. Az üléspad alatt 17,5 literes tároló áll rendelkezésre, a támlák lehajthatóak, a kocsiban USB port csatlakozási lehetőség és két 12 V-os csatlakozó is helyet kapott. A kilincsek maximálisan ergonomikusak és ellenállóak. A vezetőfelület pedig kényelmes, pihentető, páratlan élményt nyújt.

Óriási raktér és kényelmes, hangszigetelt kabin

A Dobló Cargo rakterét úgy tervezték, hogy a helyet optimálisan lehessen kihasználni. Ezért elfordítható válaszfallal, lehajtható ülésekkel és rögzítésre alkalmas sínekkel szerelték fel. Az új kabin rendkívül magas minőségű anyagból készült, így csökkentve a zajszintet, ezért a motor, valamint a forgalom zaja nem zavarja az utasokat.

Az autó számtalan funkciót rejteget még, mint például a Bluetooth rádió, az intelligens generátorszabályozás, a tolatóradar, a gumiabroncs figyelő szenzorok, az ABS+EBD, a Traction+ rendszer, az Elektronikus menetstabilizátor és a Start & Stop rendszer. Az új Dobló Cargo 5 különböző motorral rendelhető, amelyek minden igényt kielégítenek, így biztosan mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Tegye próbára Ön is!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat