Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Szeptember 28. 09:29, kedd | PR
Forrás: (x)

Béreljen furgont Debrecenben

Béreljen furgont Debrecenben

Elektromos furgon, száraz furgon, hűtős furgon, egyéb kishaszonjárművek. Járművek, amelyek szinte elengedhetetlenek a kisáruszállítási feladatok hatékony elvégzéséhez.

Ugyanakkor ezen gépjárműkategóriák szállító eszközeinek megvásárlása sokszor körülményes és valljuk be, számos eseteben felesleges is. A Viarent Magyarország lehetőséget biztosít új, vagy újszerű, kiváló állapotban lévő járművek bérlésére az országban több helyen, például már Debrecenben is!

A bérlés mellett rengeteg előny szól, mint például az, hogy így jóval gazdaságosabb a járművek üzemeltetése. Továbbá olyan extra lehetőségeket kínál, mint az azonnali csereautó biztosítása hosszabb javítási idő esetén. Fontos szempont még az előre pontosan kiszámítható, tervezhető költségek, a járművek kiváló műszaki és esztétikai állapota. Bérelni tehát abszolút megéri! Azonban sokszor a bérlési lehetőségek korlátozottak Magyarország területén.

A Viarent Magyaroroszág lehetőséget biztosít furgon bérlésre számos magyar nagyvárosban, köztük Debrecenben is. A furgon bérlés Debrecen területén kifejezetten fontos, hiszen ez Magyaroroszág 3. legnagyobb települése, így bizonyára a számtalan kisáruszállítási feladatot kell elvégezni a városban – és annak környékén- nap, mint nap.

Gondoljunk csak a közel kétszázezer lakos élelmiszer ellátására, amihez akár a hűtős furgonok is elengedhetetlenek. Vagy képzeljük el az elsős egyetemisták tucatjait, akik költözéshez vennének igénybe száraz furgont. Továbbá Debrecen zöld jövőképébe és a környezetbarát elképzeléseihez tökéletes választás lehet egy-egy elektromos furgon igénybevétele.

Furgont bérelni tehát megéri és nem csak a főváros környékén, hanem bizony a Tiszántúl szívében is. Ráadásul a debreceni telephely nem csupán a helyi lakosok számára biztosítja a haszongépjármű bérlésének lehetőségét, hanem a környező településekből érkezők (például Nyíregyházáról) számára egyaránt.

A Viarent Magyarország járműkínálatából bérelni mindig jó döntés. Az ország minden területén, már Debrecen környékéről is!

Címkék: bérlés, debrecen, furgon

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat