Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2012. Május 07. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: civishir.hu

Bajnok a Loki!

Bajnok a Loki!

Győr - Simán nyerte a DVSC a győri rangadót, s matematikailag még nincs meg a hatodik bajnoki cím, de innen már a Loki-öregfiúk sem tudnák elveszíteni a bajnokságot.

Meglehetősen „lájtosan” futballoztak a felek az első negyedórában, mindössze egy sistergő Bouadla-löketet jegyezhettünk fel. Szó sem volt arról, hogy nekiesett a Győr a Lokinak, jobbára a mezőnyben birkóztak a fiúk, és a hazaiak még labdabirtoklásban sem tudtak a debreceniek fölé nőni. A zöld-fehérek hamarabb veszélyeztették a saját kapujukat, mint a Lokiét: a 18. percben Bouadla bal oldali szöglete után Djordjevics centikkel fejelt a győri kapu fölé.

A Raba-partiak a 32. percben jutott először el a hajdúságiak kapujáig, s rögtön gólt szerzett: Pátkai a bal oldalra passzolt Varga Rolandhoz, aki kapásból bombázott a rövid alsóba (1-0). Verpecz és a gólszerzőt szabadon hagyó Nagy Zoltán egyaránt vastagon benne volt a gólban, de szerencsére nem volt időnk túl ezen sokat rágódni, mert Bouadla a 38. percben egyenlített! A francia középpályás szabadrúgásból, jó 30 méterről csavart, a győri kapu előtt akkora volt a forgalom, hogy Sztevanovics „benézte” a labdát (1-1). A gyors gólváltás dobott valamicskét az első félidőn, de ezzel együtt is meglehetősen langyos játékot láttunk.

Elsősorban a Győrnek illett volna nagyobb tempót diktálni, elvégre az ő utolsó lehetősége volt a meccs, de szünet után is a Loki dominált. A Győrnek sokáig még csak villanásai sem voltak. A 63. percre megérett a második debreceni gól: jobb oldali szöglet után Sztevanovics árnyékra jött ki, Colulibaly a legjobb helyen volt, s a „lepattanót” közelről a kapuba vágta (1-2). Coulibaly nagyot lépett a gólkirályság felé, a DVSC pedig megnyerte a bajnokságot, mert a Győr a végéig egy épkézláb akcióra sem volt képes.

A DVSC előnye nyolc pontra nőtt, s három fordulóval a vége előtt bajnoknak tekinthető. Kondás Elemér a hátralévő találkozókon nyugodtan lehetőséget adhat az eddig keveset játszó labdarúgóknak.

Labdarúgó NB I., 27. forduló:
Győr-DVSC 1-2 (1-1)
Győr, 9000 néző. Vezette: Bognár (Kispál, Tóth V.)
Győr: Sztevanovics – Babics, Djordjevics, Sztanisics, Völgyi – Pátkai, Kamber, Trajkovics – Varga R. (Dudás 73.), Strestik (Koltai 68.), Dinjar (Ahjupera 59.)
DVSC: Verpecz – Nagy Z., Máté, Mészáros, Korhut – Bódi (Simac 92.), Varga, Bouadla, Szakály – Kulcsár (Meyé 69.), Coulibaly (Ramos 86.)
Gól: 1-0 Varga R. (32.), 1-1 Bouadla (38.), 1-2 Coulibaly (64.)
Sárga lap: Bouadla (28.), Babics (35.), Kamber (52.), Strestik (57.), Pátkai (66.), Ahjupera (82.), Trajkovics 93.)

Az állás:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).