Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Március 31. 05:00, kedd | Bulvár
Forrás: infovárosok

Akinek az első koncerten eldőlt a sorsa - VIDEÓK

Akinek az első koncerten eldőlt a sorsa - VIDEÓK

Éliás Gyula egyszerűen csak a magyar Barry White-ként mutatta be a Lakihegy Rádió ANDONIK Sztártitkok című műsorában Ricky.

Az összehasonlítás nem véletlen, hiszen a csodás hangú magyar énekes több dalt is feldolgozott az amerikai világsztártól, sokak szerint néha jobb, mint az eredeti.

„Írtam egy pozitív energiákat sugárzó dalt, a címe az, hogy Jól vagyok, ha hetvenévesen énekelem majd, akkor is jól leszek. Ezt kell most sugározni mindenki felé” – mondta Éliás Gyula az új slágeréről.

Az énekes arról is beszélt a műsorban, hogy mit gondol az apaságról és a családról.
„Elsősorban jó apának kell lenni, hogy a gyerekek tovább tudják vinni a tehetséget. Apukám által én is sokt dalt hallgattam, lényegében diszkókban nőttem fel. Akkor ismerkedtem meg Barry White zenéjével is. Sok koncerten is voltam, amelyek nagy hatással voltak rám. Az egyik ilyen a budapesti Queen fellépése volt. Ettől olyan gellert kaptam, hogy felhagytam apám utánzásával, befejeztem a gyerek diszkók szervezését és zongorázni, meg énekelni kezdtem. Az első dal volt, amit előadtam az a Beatles Lady Madonnája volt”.

A családi hagyomány pedig folytatódik, mert Éliás Gyula egyik fia is zenésznek készül.

„Minden gyerekem imádni való. Tamás igazi művész lélek, elmélyült, érzékeny és külsőre is nagyon hasonlít a fiatalkori önmagamra. Dani racionálisabb, rá mondja mindig Tamás, hogy kell egy menedzser is. Tomi egyébként előrébb jár most a zeneszerzésben, studiózásban, mint az ő korában én és még énekel is”.

Az ANDONIK Sztártitkokban Éliás Gyula Rickynek arról is beszélt, hogy mit gondol a jelenlegi járványról.

„Sok mindenre megtanít ez a helyzet minket, már nagyon elkanászodtunk. Nem fértek össze férfiak és nők, eltávolodtak a nemek egymástól. Ez most egy óriási pofon, vissza kell találni egymáshoz”.

Persze az élet nem áll meg: az előadó elmondta, hogy nagyon sok terve van, most például egy új klip forgatására készül. Éliás Gyula pozitívizmusára jellemző, hogy nem tudott válaszolni arra a kérdésre, hogy mi az amit utál. A mozgást szereti, tesz is érte, sőt különleges javaslata is van az előadóknak.

„Fontos a méregtelenítés, minden olyan mozgás jó, amitől az ember megizzad. Emellett javaslom mindenkinek, hogy látogassa a sószobákat, jót tesz. Reggelente én két citromot facsarok egy pohárba és egy kis vízzel hígítva megiszom”.

Éliás Gyula elárulta az ANDONIK Sztártitkon című műsorban, hogy élete első koncertje meghatározó volt.

„Az első koncertemen nagyjából kétszázan voltam. Felmentem a színpadra, sikerem is volt. Talán túlságosan is nagy. Mentek a dalok, telt az idő és még mindig imádtak. Ez pecsételte meg a sorsomat. Ekkor dőlt el a sorsom”.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára