Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. Február 10. 16:28, szerda | Helyi

Adatokat kérnek

Adatokat kérnek

A Központi Statisztikai Hivatal Debreceni Igazgatósága Debrecen területén idén önkéntes lakossági adatfelvételeket végez.

A felmérés során a KSH munkatársai a megkérdezettek napi tevékenységéről, a munkaerőhelyzetről, a lakosság utazási szokásairól, a háztartások információs és kommunikációs technológiai eszközhasználatáról, valamint a háztartások költségvetéséről és életkörülményeiről kérdezik az embereket.

Az adatgyűjtést hivatalos megbízással rendelkező, igazolvánnyal ellátott kérdezőbiztosok végzik. Az adatfelvételek reprezentatívak, a benne résztvevőket véletlenszerű kiválasztással jelölik ki. A kapott információkat a statisztikáról szóló 1993. 6vi XLVI. törvényben, illetve a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben foglaltaknak megfelelően bizalmasan kezelik, azokat csak azonosításra alkalmatlan módon teszik közzé.

A KSH munkatársai a 06-52-529-867, illetve a 06-52-529-848 telefonszámokon adnak tájékoztatást a lakosság részére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: