Városlista
2021. június 15, kedd - Jolán

Hírek

2017. Október 18. 11:10, szerda | PR

A sikeres üzletet a Dell laptopjai is segítik!

A sikeres üzletet a Dell laptopjai is segítik!

Köszönetet szeretnénk mondani az Usanotebook-nak amiért életünk üzlete összejött.

Úgy érezzük, hogy ebben ők is nagy segítséget nyújtottak számunkra amikor szakértelmükkel két olyan üzleti Dell laptopot ajánlottak nekünk, amivel végül ekkora sikereket érhettünk el. Egy jó üzlethez nem is gondoltuk, hogy ennyit számít majd a munkaeszközünk.

Üzlettársammal már évek óta dolgoztunk egy projekten, ami leginkább csak papíron és a fejünkben létezett. Hetente találkoztunk és lépésről lépésre haladtunk a webes és mobilos projekt felépítésében. Nem is olyan régen aztán eljutottunk arra a pontra, hogy most már nagyobb ütemben kellene haladnunk és a projekt elindításához társbefektetőt vagy tőkést bevonni. Ehhez azonban nem lesz egyszerű az út. Nekem egy asztali számítógépem volt amin a projekt fájlokat és terveket őriztem, de az nem volt túl mobilis, így üzletelésre nem volt alkalmas. Társamnak egy régi őskövület laptopja volt, amit néha elhozott az üzleti megbeszéléseinkre, de szó szerint hiányzott 1-2 gomb is róla. Így ezzel egy üzleti tárgyaláson mutatkozni nevetséges lett volna.


Igazi üzleti megoldás, a Dell laptopcsalád


Egyik, kettesben töltött megbeszélésünket aztán arra áldoztuk, hogy ezen a régi laptopon egy új laptopot keressünk magunknak, amely stílusos és teljesítményben is kielégítő. A számtalan notebook márka közül, aztán leszűrtük a lehetőségeket egyetlen egy márkára a Dell-re. A Dell laptopok nem csak az üzemidejükkel és külsejükkel varázsoltak el, de a hardver egységeik is megfelelőnek bizonyultak a munkáinkhoz. Számunkra egy olyan laptop lett volna az ideális, amelyen nem csak fejleszteni tudunk, de prezentációs anyagokat, dokumentumokat készíteni és kiértékeléseket is elemezni.


A webfejlesztés részét én vállaltam magamra a projektnek, még a mobilfejlesztést üzlettársam valósította meg. Az üzleti részeket mindig közösen dolgoztuk ki, ugyanis állandó kapcsolatban álltunk az interneten keresztül. Az üzleti terveket társam, még a marketinges kampányokat én magam dolgoztam ki. Üzlettársam, Péter a Dell Latitude sorozatát nézegette még én a Dell Vostro típusait. Még ő igényelte a Dell prémium termékét és nagyobb tárhelyet szeretett volna, én picit több memóriára, gyorsabb processzorra és egy nagy sebességű SSD-re vágytam.


Meg lettek a tökéletes Dell laptopok és a nagy üzlet is összejött


Péter egész gyorsan megtalálta az ideális üzleti Dell laptopot számára, egy Dell Latitude 5580 személyében. A Linux operációs rendszerrel felszerelt laptop 2 kg alatti kis készülék volt, 15,6”-es, 1366x768 WXGA HD kijelzővel. A gép erejét az 2.4 Ghz-es, Intel i3-as processzor adta, amelyet 4 GB DDR4 memória támogatott. A notebookban egy 500 GB-os merevlemez és egy integrált alaplapi videokártya is helyet kapott.
A magam részére, egy kicsit erősebb gépet választottam, de maradtam a Dell márkánál. Az én üzleti laptopomban már 2.5 Ghz-es Intel i5-ös processzor pörgött, amihez 8GB DDR4-es memória társult, ami már nem is kimondottan üzleti kategóriának számít, mégis tovább bővíthető 32 GB-ig. A laptopban egy szuper gyors 256 GB-os SSD, egy DVD író/olvasó és egy 2GB-os dedikált, saját memórával rendelkező Radeon R5 grafikus kártya is helyet kapott. A 15,6”-es készüléken 1920x1080 Full HD felbontásban élvezhettem a közös munka gyönyörét.
A hosszú hónapon át tartó munkánkat, az új laptopokon egy-kettőre összehangoltuk, a találkozókon sokkal produktívabbak voltunk. Az üzleti laptopunkat több társ és új munkatárs bevonásakor is bevetettük és több üzleti megbeszélésen is hű társunkként szolgált. Egy nagy pályázat anyagát is ezen a gépeken hoztuk össze és a személyes prezentációt is ezen a gépen keresztül tartottuk meg. Nagy örömmel és hálával jelzem, hogy múlt héten megkaptuk a visszajelzést a sok millió forintos üzleti befektetésre. Ezt mind az Usanotebooknak köszönhetjük!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 21. 10:33, péntek | PR

Nem engednek a minőségből a Jánosik és Társai Kft.-nél.

Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva világították át a Jánosik és Társai Kft.-t a külső auditorok. Az internetes technika segítségével, a szigorból semmit nem engedve, minősítették a céget.

2021. Április 27. 10:34, kedd | PR

Bővül és megújul a varsányi általános iskola

Új tantermekkel és szaktantermekkel, tornateremmel, valamint többi közt műanyag borítású sportpályával is bővül a hamarosan megújuló Varsányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola.

2021. Április 22. 15:13, csütörtök | PR

Őrült kíváncsiak az emberek erre a koncertre!

A magyarok ki vannak éhezve a jó koncertekre, legalábbis erre utal, hogy már tízezrek nézték meg a Németországban és Amerikában élő magyar zenész-producer Leslie Mandoki és világsztár barátai online koncertjét.

2021. Április 19. 13:59, hétfő | PR

Tervezzünk kirándulást Székesfehérvárra!

Székesfehérvár leginkább a királyok városaként szokták emlegetni. Fejér megye megyeszékhelye egy olyan dinamikusan fejlődő város, mely számos kulturális és közéleti látnivalóval és programmal várja a látogatókat.