Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Július 21. 05:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: mti

A Maffiózók színésze az Akvárium Klubban

A Maffiózók színésze az Akvárium Klubban

Steven Van Zandt, művésznevén Little Steven augusztus 15-én zenekarával, a Disciples of Soullal koncertet ad a budapesti Akvárium Klubban, ahol Summer of Sorcery című, idén megjelent albumukat mutatják be.

Az olasz származású amerikai zenész, énekes és színész a jersey-i partvidék zenei kultúrájában nőtt fel, összebarátkozott Bruce Springsteennel, később gitárosként az E Street Band tagja is volt, amellyel 2014-ben bekerült a Rock and Roll Hírességek Csarnokába - közölték a szervezők az MTI-vel.

Van Zandt 1984-ben hagyta el az E Street Bandet, és csak 1999-ben tért vissza az együttesbe. Időközben önálló zenei karrierbe kezdett, megalakította a Little Steven and the Disciples of Soul együttest, amelynek frontembereként számos albuma jelent meg.

Sokrétű zenei karrierje mellett 1999-től 2007-ig Silvio Dantét alakítva főszereplője volt a Maffiózók című amerikai televíziós sorozatnak, majd egy amerikai-norvég vígjátéksorozat, a Lilyhammer főszereplője, társszerzője és producere lett. Emellett továbbra is ír dalszövegeket, producerkedik, alapított egy lemezkiadót, vezetett rádiós műsort, létrehozott egy alapítványt, amely többek között segít jobban megismerni a rock and roll zenét a középiskolások számára. Volt zenei rendező és aktivista is.

Idén jelent meg a Little Steven and the Disciples of Soul Summer of Sorcery című albuma.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára