Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Szeptember 28. 12:25, szerda | PR

A combfix visszatér

A combfix visszatér

A közelgő ősz és a tél igazi harisnyaszezon.

Ha nem nadrágot veszünk, akkor egyértelmű választás, hogy a szoknya, kosztüm kötelező kiegészítője ez a ruhadarab.
Két fajtából választhatunk: felvehetünk nadrág kialakításút, vagy külön-külön lábra húzható verziót, más néven combfixet.

A combfix egyértelműen a pikánsabb változata ennek a ruhadarabnak. Bár persze hordhatjuk úgy, hogy - egy térdig érő szoknyával már - nem látszik, hogy hirtelen véget ér a harisnyánk.
Praktikusságban nem vetekedik a harisnyanadrággal, nem is arra találták ki, hogy egy hideg téli hajnalon ebben várjuk a buszt a megállóban. A lényege, hogy elvarázsolja a másik nem képviselőit. Harisnya is, meg nem is, van is rajtunk ruha is, meg nem is.

Vannak visszafogottabb verziói, és vannak egészen csábosak, de a hatás garantálan nem marad el.
Ősrégi trükk, hogy egy nőnek nem érdemes mindent láttatni, sokkal izgalmasabb jelenség akkor, ha kellően titokzatos. A combfix erre a hatásra játszik rá: egy keveset megmutat, de valójában viselője fel van öltözve. Sokkal kihívóbb, játékosabb, mint egy nadrág szabású harisnya.
Anélkül, hogy divattörténeti fejezetet nyitnánk, érdemes kitérni arra, hogy a harisnyanadrágot, amelyet már a középkorban kitalálták Európában, eredetileg férfiak hordták: ez ugyanis egy vastag macskanadrág volt.

A nőknek csak a szoknyák rövidülésével lett szüksége mutatós harisnyára - az 1800-as években még szóba sem jöhetett, hogy egy hölgynek látszódjon a lába.

A korabeli vastag anyagú, bumfordi harisnyák testszínben nem voltak túl tetszetősek, ezért inkább feketét hordtak belőle: például Touluse-Lautrec képeiről ismerhetjük az ún. flórharisnyákat. Ezek combfixek voltak, és harisnyatartóval, selyembugyival viselték őket.

Csak az 1960-as évektől terjedt el a nadrág szerű, bugyi résszel ellátott harisnya, egészen addig harisnyatartó tartotta a ruhadarabot, vagy pedig a combon gumírozás.
Azóta a combfixek erotikus értelmet nyertek, mivel a praktikus - jól melegítő - típus ugye nadrág szabású.

Ha egy izgalmas estére vágyunk, ha szavak nélkül ki szeretnénk fejezni, hogy tetszik a partnerünk, ha feldobnánk az alkalmat, akkor húzzunk combfixet.
Kényelmesnek nem igazán nevezhető, de azért a saját kedvünkre is felvehetjük akár egy hétköznapon, ha nőiesebbnek szeretnénk érezni magunkat!

Hihetetlen választék érhető ma már el, rengeteg stílusvonalból válogathatunk, az egészen pikánstól a visszafogottan titokzatosig, klasszikus fazonoktól kicsit bolondosig.

A 2016-os trend sok helyen megkívánja a combnál elvágott harisnyát; a szezonok óta folyamatosan nagyon divatos diáklány fazonhoz remekül illik, és csillámos verziói is vadítóak.
És természetesen a megfelelő fehérneművel érdemes párosítani a combfixet, hogy a hatás teljes legyen.

Kép forrása: https://www.lascana.hu/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.