Városlista
2020. március 29, vasárnap - Auguszta, Bertold

Hírek

2016. Október 14. 10:38, péntek | PR

7 csodálatos ötlet céges ajándéknak

7 csodálatos ötlet céges ajándéknak

Az év végéhez közeledve egyre többen érdeklődnek a különféle céges ajándék ötletek iránt. Nem véletlen, hiszen a karácsonyi ajándékozás nem csak családok belül szokott megtörténni,

hanem munkahelyi körülmények és persze üzleti partnerek között is.

Míg azonban rokonaink, barátaink érdeklődési körét és ízlését rendszerint jól ismerjük, addig az üzleti életben ez már korántsem így van. Vannak azonban olyan klasszikus meglepetések, melyek gyakorlatilag korosztálytól és személyiségtől függetlenül megállják a helyüket. Nézzünk most ahonapajandeka.hu gyűjtésében 7 olyan céges ajándék ötletet, amellyel biztosan nem lőhetünk mellé!

1. Kulináris élmények egyetlen csomagban

A finomságokat mindenki szereti, s különösen így van ez akkor, ha kimagasló minőséget képviselő darabokról van szó. Mindegy, hogy egy értékes nedűt tartalmazó bor, különleges csokoládé, ízletes tea vagy valamilyen méz, lekvár, krémlikőr kap helyet az ajándékcsomagban, garantáltan örömet szerezhetünk vele. Érdemes átgondolni, hogy milyen összeget szeretnénk rászánni az ajándékozásra, hiszen a csomagban választható céges ajándék többféle árkategóriában elérhető. Természetesen a céges kapcsolat jellege vagy a megajándékozottak száma is befolyásolhatja, milyen összegű csomagra esik a választás, de a minőségből nem érdemes alább adni.

2. Logózható céges ajándék

Ha ajándékozás alkalmával egyúttal saját cégünket is reklámozni szeretnénk, akkor a céges image építésének szempontjából sem elhanyagolható logózható meglepetések bizonyulnak jó választásnak. Egyedi csokoládék, különleges, logóval ellátott dobozok és csomagolóanyagok közül válogathatunk, de akár egészen egyedi igényeink is megvalósulhatnak. A céges ajándék kiválasztása során érdemes a személyre szabás lehetőségén is elgondolkodni, hiszen ebből érezheti igazán a megajándékozott, hogy kifejezetten neki szántunk egy-egy darabot.

3. Nőnapi meglepetés? Hát persze, hogy virág!

Nőnapról szó lévén a céges kereteken belüli, illetve az üzleti partnerek számára történő ajándékozásról nem érdemes elfeledkezni. Elsőként legtöbben a virágra gondolunk ajándék gyanánt, de ha a klasszikus virágcsokornál némileg kreatívabban szeretnénk megoldani a dolgot, akkor édességből, gyümölcsből készült kreációk mellett is dönthetünk. Az ízlésesen összeállított, különleges egyveleg akár cserépben is helyet kaphat, ami még inkább feldobja az ajándékot.

4. Magyaros meglepetés hazai ízekkel

Céges ajándék kapcsán a magyaros csomaggal biztosan len lőhetünk mellé. Számos olyan finomság készül hazánkban, amelyek akár az alkalmazottak, akár például a külföldi üzleti partnerek tetszését elnyerik. A tüzes pálinkától kezdve a minőségi mézen és pirospaprikán keresztül egészen a kézműves csokoládéig és a lekvárig válogathatunk a hungarikumok és színvonalas gyártók termékei közül. Mindezeket ajándékcsomagba helyezve korosztálytól és nemtől függetlenül bárki számára ideális ajándékot kaphatunk.

5. Ízletes meglepetés hölgyeknek

Ha nem szerint szeretnénk összeállítani a céges ajándék csomagokat, akkor a nők számára a méhészeti termékek, a kézműves csokoládé, a lekvár vagy a konyhában nélkülözhetetlen hazai pirospaprika remek választásnak bizonyulnak. Míg a gyengébbik szem számára egy finom bor vagy krémlikőr elegendő lehet, addig az uraknak alkoholos italok terén érdemes kicsit tüzesebb irányban gondolkodni.

6. Pálinka, a magyaros ajándékok királya

Kevés férfi van, aki ne szeretne legurítani időnként egy-egy igazi, hazai pálinkát. A céges ajándék elemeinek összeválogatásakor ez az ital remek választás lehet, s egy marcipánnal, lekvárral, vagy mézzel kiegészítve az urak tetszését biztosan elnyeri majd.

7. Céges üdvözlőlap személyre szabva


Amennyiben nem szeretnénk mindenkit céges ajándékkal meglepni, úgy az üdvözlőlap köztes megoldást jelenthet. Személyre szabva mindenki számára egyedileg készülhet. Ha jól átgondoljuk, kinek szeretnénk küldeni, akkor a listát követve biztosan senki nem marad majd ki az ünnepek alkalmával.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 02. 10:43, hétfő | PR

900 millió dolláros üzletet bíztak a magyar menedzserre

Szakonyi Andrást nevezték ki az információ- és dokumentumkezelésben világelső Iron Mountain európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) üzletágának a vezetőjévé.

2020. Február 13. 11:59, csütörtök | PR

Új gasztroenterológiai szakrendelőt épített a Jánosik Kft.

Nyílt közbeszerzési eljáráson nyerte el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház gasztroenterológiai szakrendelőinek építését a Jánosik és Társai Kft.

2020. Március 29. 14:00, vasárnap | Életmód

A népesség közel egyötöde különösen veszélyeztetett koronavírus szempontjából

A koronavírus-járvány szempontjából különösen veszélyeztetettek az idősebb, 65 éves vagy annál idősebb korosztályba tartozók, akik a lakosság 19,3 százalékát képviselik Magyarországon

2020. Március 29. 13:09, vasárnap | Belföld

A rendkívüli jogrend meghosszabbításáról dönt a parlament

Az Országgyűlés hétfőn meghosszabbíthatja azoknak a rendkívüli intézkedéseknek a hatályát, amelyeket a kormány vezetett be a koronavírus-járvány elleni védekezés érdekében és lehetővé teheti,