Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Február 17. 07:42, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

69 évesen felhagy a füvezéssel Paul McCartney

69 évesen felhagy a füvezéssel Paul McCartney

Igazi drogos hippinek vallotta magát a hatvanas években Paul McCartney, aki azonban nem tagadja: máig rendszeresen fogyasztott marihuánát. A lánya kedvéért most lemond erről.

Végre felelősségteljesen akarok viselkedni - mondja az egykori Beatles tag, aki a Rolling Stone magazinnak adott interjúban mesélt arról, milyen sokáig volt rabja a marihuánának. Igazából csak nyolcéves lánya, Beatrice kedvéért volt képes lemondani róla, mivel amúgy "piszok jó érzés volt pöfékelni?" Igaz, az nem derült ki, miért éppen most döntött úgy, hogy nem akar már rossz példát mutatni, és az sem egészen világos sok rajongójának, miért éppen Beatrice miatt hagyott fel McCartney a füvezéssel. Négy felnőtt gyereke van a sztárnak, és több unokája, akikkel rengeteg időt tölt.

Előző felesége, Heather Mills a botrányos válás során sokszor felhánytorgatta a zenésznek, hogy a kisgyerek mellett is naponta többször szívott. Ahogy akkor fogalmazott: Paul annyiszor gyújt rá egy marihuánás cigire, ahányszor egy átlagos angol teázik.

McCartney szerint most érett meg arra, hogy komoly felnőttként viselkedjen, és végre meghúzza a határt.

Címkék: beatles, Paul McCartney

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.