Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Június 05. 08:33, vasárnap | PR
Forrás: (x)

3 nyomós érv a tetősíkon kívülre nyíló tetőablak mellett

3 nyomós érv a tetősíkon kívülre nyíló tetőablak mellett

Már több cégnél érhető el olyan, teljesen külső tetősíkba nyíló tetőablak, ami kiküszöböli a tetőablakok átkát, a billenő nyitást. Három fontos érven keresztül megmutatjuk, miért érdemes ilyet választani az otthonodba.

A lakásfelújítási projekt során a tetőtérben kialakított dolgozószoba kapcsán kezdtünk tetőablak után kutakodni az interneten. A piacon sok cég kínál különféle minőségű és fajta tetőablakokat, de végül a rototetoablak.hu oldalon található termékek fogták meg a leginkább a fantáziánkat, ezen belül is az az újfajta megoldás, ami lehetővé teszi a tetőablak teljesen tetősíkon kívülre történő nyitását. Ennek pedig nem más az oka, mint az, hogy a rosszemlékű tetőtéri gyerekzsúrok átka, a sokszor lefejelt billenő tetőablak összes problémája tökéletesen megoldható vele. Íme a három érv, ami miatt ilyen ablak mellett döntöttünk.

Biztonságosabb

A tetőablakok rengeteg fényt engednek a lakásba, ezért csodálatos élettér lehet egy tetőtéri lakás. Ugyanakkor a ferde falsík miatt csak billenő rendszerben oldható meg a tetőablak nyitása, ami számos veszély forrása lehet. Ennek a problémának int búcsút az az újfajta zsanérrendszer, ami lehetővé teszi, hogy a zsanérok a tetőtéri ablak felső oldalán helyezkedjenek el. Ennek köszönhetően teljesen a tetősíkon kívülre nyitható az ablak. A belógó részek így eltűnnek, ami sokkal biztonságosabbá teszi a nyitott tetőablakokat.

Szúnyogháló felszerelése

A billenő nyitás a biztonság mellett további problémát is generál. A vérszívó rovarokat távoltartó szúnyogháló felszerelése szinte lehetetlen egy billenő nyitású ablak esetében. Vannak ugyan rugalmas szúnyoghálók, de rendkívül körülményes a használatuk.

A külső síkba nyíló ablakok esetében azonban egy elegáns, roló jellegű szúnyoghálóval megoldható minden probléma. A szúnyoghálót nem lesz útba a nyitott ablaknak, használaton kívül pedig feltekert állapotban, láthatatlanul pihen az ablak keretében.

Csodálatos panorámát nyújt

A végére hagytuk a legfontosabbat, ami miatt végül a tetősíkon kívül nyíló ablak mellett döntöttünk, ez pedig nem más, mint a billenő ablakkeret által el nem csúfított, tökéletes panoráma, amit nyitott ablak mellett is élvezni lehet.

Az már csak hab a tortán, hogy ez a tetőablak a Roto Tetőablaknál motoros változatban is elérhető volt, így a lakás okos otthon rendszerére csatlakoztatva tökéletes kényelemmel szolgálja ki minden igényünket.

Címkék: tetőablak

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.