Városlista
2020. május 27, szerda - Hella

Cégregiszter | Egyéb

Átrium Étterem

4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3

A kulináris trendeket kiválóan ismerő, aranyminősítésű, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező séfek és csapatuk egyedülálló étlap kialakításával tökéletesen képviselik a szálloda , valamivendéglátói profilját.
A svédasztalos étkezéseken túl az a’la carte kínálat csábítja a szállóvendégeketnt a különleges gasztronómiai élményekre vágyó látogatókat egyaránt. Az étterem szakmai munkáját a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Védnöki Tábla odaítélésvével ismerte el.

A rendezvényhelyszínnek is kiválóan megfelelő, közel 200 fő befogadására alkalmas étterem a magyar és nemzetközi konyha ételkülönlegességeit vonultatja fel szezonális és reformételekkel, kímélő fogásokkal. Mind vendégeink, mind a városlakók és a Debrecent felkereső gasztronómia iránt érdeklődők számára garantáljuk a „fehér asztal nyújtotta örömök” igazi élvezetét. A kulináris trendeket kiválóan ismerő, aranyminősítésű, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező séfek és csapatuk egyedülálló étlap kialakításával tökéletesen képviselik a szálloda vendéglátói profilját. A svédasztalos étkezéseken túl az a la carte kínálat csábítja a szállóvendégeket és a különleges gasztronómiai élményekre vágyó látogatókat egyaránt. Konyhafőnök: Szabó Zoltán és Csidei Tamás Nyitva tartás: 12.00-22.00 Konyha jellege: hazai és nemzetközi konyha Specialitások: innovatív, modern nemzetközi konyha Csapolt sörök: Stella Artois Étlap: 3 (magyar-angol-német) Ajánlat az étlapról: Jázminteában érlelt gyömbéres kacsamell rózsaszínre sütve, fahéjjas kuszkusszal, vörösboros meggymártással. Struccérmék konyakos narancsfilével, chillis csokoládémártással, fenyőmagos burgonyatortával Férőhelyek száma: 180 Asztalfoglalás: (tel. Szám): 52/506-610 Árkategória: magas Hitelkártya elfogadás: Igen Extrák: ****+ Vegetáriánus ételek, Diétás - wellness ételek, Reform ételek

kapcsolat