Városlista
2020. május 27, szerda - Hella

Cégregiszter | Egyéb

Pálma Étterem & Söröző

Debrecen, Simonyi út 44.

Debrecen egyik legrégibb vendéglátó egysége a Nagyerdő kapujában található.

Az étterem belső kialakítása mediterrán hangulatot áraszt. Meghitt családi, baráti vagy üzleti ebédek lebonyolítására egyaránt alkalmas a hely, valamint 120 főig rendezvények színvonalas szervezését és rendezését vállaljuk. Az étterem 40 fő befogadására alkalmas különteremmel is rendelkezik.

A terasz hangulatát hatalmas virágok határozzák meg, amely a nyári hónapokban szabadtéri folytatása a belső térnek. Élőzene mellett fogyaszthatják ételeiket a szabadban, illetve választhatnak a 12 féle, házilag főzött fagyiból. Széles italválasztékot, koktélokat, hat különböző csapolt sört kínálunk.

Az étterem megújult konyhával várja vendégeit, ahol mind a magyar, mind a nemzetközi szakácsművészet remekei megtalálhatók. Ételeink a modern konyha irányvonalait követik, de egyes elemeiben megtartották a tradicionális magyar konyha ízeit, mesterfogásait.

Udvarias, szakképzett felszolgálóink gondoskodnak arról, hogy Őn elégedetten, élménygazdagon távozzon.

A KONYHAFŐNÖK AJÁNLATA -------------------------------------------------------------------------------- Kati néni házi süteményei a Pálmában! Több mint harminc féle, nagyanyáink receptjei alapján készült házi sütemény AKTUÁLISÚj pizza a pálmában! Friss, olasz alapanyagokból, eredeti receptek alapján, olasz pizzamester készíti a pizzákat. Megrendelés: 454-770-es telefonon. A pizzaválaszték a bővebben rovatban található Bővebben

kapcsolat