Városlista
2020. május 27, szerda - Hella

Cégregiszter | Egyéb

Kismandula és Mandula Cukrászda

Kismandula:4024 Debrecen, Liszt Ferenc utca 10. Mandula:4024 Debrecen, Ember Pál utca 23.

Kedves Látogató,
köszöntjük a MANDULA és KISMANDULA CUKRÁSZDA weboldalán.A Mandula cukrászdát 1986-ban nyitotta meg Csordás László és felesége. Az üzlet filozófiája: nemes alapanyagokból, rengeteg gyümölcs felhasználásával készített sütemények családias, vendégközpontú kiszolgálással. A Nagyerdei kis üzlet hamar a Debreceniek közkedvelt édesség-beszerzési forrásává, valamint a fiatalok kedvenc találkahelyévé vált. Az évek során a termelés megsokszorozódott, s mind korszerűbb gépek biztosították a Mandula színvonalat. A cukrászda lassan kinőtte magát, így 1999-ben került sor a belvárosi Kismandula cukrászda megnyitására, melyet már a szintén szakmabeli ifjabb Csordás László irányít.
Honlapunkon megtekinthető és megrendelhető torták és sütemények teljes választékán túl, Vendégeink megtalálják esküvői, céges és figurás gyermektorta kínálatot is. Legújabb technikai eszközökkel tortájára varázsoljuk kedvenc fényképét is. Kezdőlapunkon tájékozódhatnak akcióinkról, új termékeinkről is. Felszolgálóink borravaló nélkül is készségesen kiszolgálják Önöket. Amennyiben Önök nálunk elégedettek voltak és azt hangsúlyozni kívánják, a pénztárnál levő urnánál helyezzék el jótékony célra szánt adományaikat.
Legyenek Vendégeink, kóstolják meg az ízlésükhöz legközelebb álló süteményeket, és ha ízlett máskor is látogassanak meg bennünket.
Ifj. Csordás László és munkatársaiKismandula Cukrászda A Kismandula Cukrászda Debrecen kulturális központjában a Csokonai Színház mögött található. Cukrászdánk egyedülállóan ízletes és látványos süteményekkel, elegáns környezetben, árnyas terasszal, családias kiszolgálással, légkondícionált üzlethelyiséggel várja Vendégeit! Nyitva: április 1. - október 1. hétköznap: 8:30 - 20:00 óráig hétvégén és ünnepnapokon: 8:00 - 20:00 óráig október 1. - április 1. hétköznap: 8:30 - 19:00 óráig hétvégén és ünnepnapokon: 8:00 - 19:00 óráig Mandula Cukrászda A Mandula Cukrászda a Nagyerdő kedves színfoltja. Meghitt, otthonos környezetben, hangulatos terasszal, sütemény- és fagylaltcsodákkal és még számos finomsággal várja Kedves Vendégeit! Nyitva: március 1. - október 1. mindennap: 9:00 - 20:00 óráig október 1. - március 1. mindennap: 9:00 - 19:00 óráig Aktualitások Fagylaltakció JÚNIUSBAN is! Május és június hónapban a Kismandula Cukrászda minden kétgombócos fagyira a harmadikat ajándékba adja. Az ajánlat csak az egy tölcsérben kiadott fagylaltra vonatkozik. Osztályokat, óvodai csoportokat is szeretettel várunk év végi fagylaltozásra! A Kismandula Cukrászda főzött fagylaltjai a legfinomabb alapanyagokból tejből, vajból készülnek főzött recept alapján. Ízesítésükre friss gyümölcsöket, természetes anyagokat használunk. Fagylaltjaink: Vanília, csokoládé, somlói, puncs, csokis keksz, gesztenye, karamell, capuccino, tejszínes banán, tejszínes sárgadinnye, joghurtos meggy, erdei gyümölcs, joghurtos sárgabarack, citrom, bodza, eper, zöldalma, cukormentes vanília/csoki. Tekinktse meg fagylaltkehely választékunkat itt Fagylatreceptek, fortélyok itt A fagylalt történetéről olvashat itt Mitől jó egy fagylalt, erről olvashat itt

kapcsolat

  • Cím: Kismandula:4024 Debrecen, Liszt Ferenc utca 10. Mandula:4024 Debrecen, Ember Pál utca 23.
  • Telefon: Kismandula :52 310-873
  • Mobil: Mandula:52 345-360
  • Web: http://www.kismandula.hu