Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Október 08. 05:00, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

X-Faktor: Megalázó rajongásra késztetik a versenyzőket a zsűri előtt..

X-Faktor: Megalázó rajongásra késztetik a versenyzőket a zsűri előtt..

Malekék a sztármegmondók?

Mióta minden héten fel kívánják fedezni a sztratoszféra legjobb énekesét valamelyik kereskedelmi tévében, azóta fontosabb a zsűri, mint valaha. Pontosabban annak reklámozása és gyomorforgató ajnározása.
Valamikor a Ki Mit Tud? Döntnökei, ahogy mondani szokták, "valakik" voltak. Szinetár, Pernye, Major: megkérdőjelezhetetlenek. Igaz, kereskedelmi, harsánysághoz, ripacskodáshoz szokott szemmel, ők már unalmasak. Vagyis szakmaiak. Ellenben Spitzer asszonyt, aki Somának is hívatja magát, azt mórikáltatták a Megasztárban, az utálatig. Vele ez volt a kisebbik baj. Tapintható volt az irigység, amit a nála sokkal-sokkal jobban éneklő ismeretlen amatőrökkel szemben érzett. No, de röppenjünk a jelenbe.
A kedves nézőt-aki mintha nem számítana ebben a cirkuszban- finoman szólva is feszengésre készteti az a talpnyalás, amivel mostanában az X-Faktor zsűrijét elhalmozzák. A ködből előlépve vonulnak –egyébként, folyton vonulnak-, mint valami megfellebbezhetetlen Istenek. Ezzel sugallva, hogy amit ők tudnak, az megrendíthetetlen kő talapzaton áll. Sugallják ezt, mi meg tudjuk, hogy ezek a celeb-emberek egy dekával nem jobbak, mint akik mögöttük tapsolgatnak vagy előttük fellépnek előadni valamit. De nézzük egyenként:

Malek Miklós családilag született bele a zenébe, nem valószínű, hogy többet tudna bármelyik átlag zenésznél. Komponistaként egy dalocskát hallhattunk tőle, ami feledhetően gyenge zöngeménynek minősült. Most, hogy a nővére is zsűrizni fog, előléptek Magyarország „na majd én megmondom ki lesz a sztár” megmondó embereivé. Ugyan, mire föl?
Nagy Feró igazi színpadi ember, pont azt tudja, amit mindenki, aki eltöltött pár évet a mikrofon mögött. Zeneileg beszűkült, csupán kicsit nyersebb stílusa miatt hívják. Ő amolyan zenei Puzsér. Ennyi az érdekessége.
Keresztes Ildikó: Érdekes hangú énekesnő, közepes sikerrel. Soha nem tartozott az elitbe. Mármint ez, volt, mielőtt zsűrizni hívták. Bár, először nem is őt akarták, hanem Szinetár Dórát. Tárgyaltak is egy darabig, aztán hirtelen Keresztes mellett döntöttek. Benne inkább a Fidesz mellett elkötelezett előadót találták, mint az énekesnőt. Mert ahogy Takács Tamás fogalmazott: Ő, az illendőnél egy kicsit jobban nyomul. Ha kihullik a pártja...? majd meglátjuk, mennyire lesz kapós. Addig meg elsírdogál főműsoridőben.
Geszti Péter örök bűne, hogy átvette Itáliából -mert ott már nagyon régóta honos- Magyarország legártalmasabb és undorítóbb lóversenyét, amit Nemzeti Vágta néven a keblére ölel most ez a rezsim. Inkább nevezhetnénk nyár végi celeb partinak, amit lovak nélkül is megrendezhetnének, és akkor nem kellene szegényeknek visszafele szaladniuk.

Geszti, amúgy érti, érzi miről is szól ez a verseny. Kicsit túljátssza a szerepét, ahogy beleérezve ingatja a fejét a rossz, angolszász egy kaptafa dalokon. Kisebb arccal elfogadhatóbb lenne.
Az eddigi, e tárgyú műsorfolyam legszánalmasabb pillanatai, amikor tapsoltatják a nézőket, ha "ők" bevonulnak. Majd a bekerült versenyzőkkel örömmámorban, ölelgettetik a számukra amúgy vadidegen zsűri azon tagjait, akiket mentoruknak szemeltek ki.
Érthető, hogy ezek a csillogásra esetenként ostoba sztárságra vágyó gyerekek minden hízelkedésben, talpnyalásban benne vannak, de ocsmány dolog ezt kihasználnia ennek az adónak.
Ui: Az RTL vezetőségének kiskedvence, Ádok Zoli még nem került elő, de ami késik, nem múlik…sajnos.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.