Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Szeptember 14. 12:50, péntek | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

VV Eszter: Özönlenek az ügyfelek

VV Eszter: Özönlenek az ügyfelek

Jót tett a show, újra praktizál.

Nyár elején került pont annak az ügyvédi kamara által indított fegyelmi eljárásnak a végére, melyet Dadi Eszter ellen indítottak, mert szerintük a lány nem viselkedett ügyvédhez méltó módon a villában. A karrierista nő sikeresen megvédte magát a kamara előtt, így folytathatja praxisát. Munkába állt, és azt mondja, sikeresebb, mint valaha.

– Szerencsére visszakaptam a szárazbélyegzőmet az ügyvédi kamarától, így szeptembertől ismételten – durván egy év kihagyás után – elkezdtem dolgozni, újra praktizálok – kezdte lapunknak boldogan Dadi Eszter.
– Természetesen van, aki az ismertségem miatt keres fel, hiszen látta, hogy megküzdöttem az igazamért, így bizonyára úgy érzi, az ő ügyét is sikeresen tudom majd képviselni. Biztosan vesztettem is ügyfeleket, de ők ugye nem keresnek fel, így a negatív részével nem szembesülök – mosolygott az ügyvédnő.
– Az esküvő után, még a nyár elején összeköltöztünk párommal az ő dunaföldvári házában, itt indult újra az irodám, ami jelenleg átjegyzés alatt van Pestről ide. A városközpontban egy szép kis helyen dolgozom, bérlem az irodát. Anyukám továbbra is a fővárosban él, kevesebbet tudunk találkozni a távolság miatt, mint eddig, de 2-3 naponta azért beszélünk telefonon, néha sérelmezi is, hogy el vagyok tűnve, de próbálom úgy intézni a munkám, hogy legyenek napok, amikor együtt tudunk ebédelni. Egyelőre még nem teljesült be a gyermekáldás, de szeretettel várjuk a pici érkezését – mesélte boldogan a karrierista nő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.