Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Május 18. 14:00, péntek | Helyi
Forrás: nemzetisport.hu

Vb-bronzérmes átlövőt igazolhat a Fradi

Vb-bronzérmes átlövőt igazolhat a Fradi

A Nemzeti Sport Online spanyol forrásokból úgy értesült, hogy a Ferencváros női kézilabdacsapata szerződtetni kívánja az Itxako vb-bronzérmes balátlövőjét, Nerea Penát.

Az NSO spanyolországi informátorai szerint a Ferencváros női kézilabdacsapata kétéves szerződést kínált az Itxako spanyol válogatott balátlövőjének, Nerea Penának, így ő lehet az a titokzatos játékos, akinek érkezését már előrevetítették a klubvezetők.

Pena tagja volt a 2011-ben világbajnoki bronzérmet nyerő spanyol válogatottnak, míg egy évvel korábban, a 2010-es Európa-bajnokságon beválasztották a torna legjobb csapatába. A magyar együttesekről jó emlékei lehetnek, ugyanis a 2010–2011-es idényben a Bajnokok Ligájában a Debrecent nyolc, a Győrt pedig négy góllal szórta meg.

Pena februárban súlyos térdsérülést szenvedett a Larvik elleni BL-meccsen, azóta nem lépett pályára. A balátlövő néhány napja nyilatkozott a spanyol sajtóban a sérülésével, illetve a jövőjével kapcsolatban.

„Jól halad a felépülésem, minden a tervek szerint zajlik. Megható volt elbúcsúzni a csapattársaimtól, akikkel hosszú évekig játszottam együtt, de meg kellett hoznom ezt a döntést" – nyilatkozta Pena, aki elmondta, az Itxako nagyon nehéz anyagi helyzetben van, a kulcsjátékosok nagy része elhagyja a csapatot, és ezért döntött ő is a távozás mellett. A szavai alapján az sem kizárt, hogy már meg is állapodott a Ferencvárossal...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 15. 14:10, hétfő | Életmód

Így csúsztak egymásnak az autók az M1-esen

Eseménydús videót közölt az autópályafenntrartó.

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára

2024. Április 15. 06:13, hétfő | Belföld

118 éves melegrekord dőlt meg

Megdőlt a 118 éves országos és a 85 éves fővárosi melegrekord is szombaton - írta a HungaroMet Zrt. a honlapján vasárnap.