Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2020. Március 06. 05:02, péntek | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Változékony időre lehet számítani a hétvégén

Változékony időre lehet számítani a hétvégén

Esőre és napsütésre is számítani lehet a hétvégén - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Pénteken sokfelé várható eső, de az északi tájakon helyenként havas eső, az Északi-középhegység magasan fekvő részein pedig havazás valószínű. Késő délutánra, estére főként nyugaton már csökken a csapadék. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 5 fok között valószínű, a legmagasabb hőmérséklet általában 5 és 10 fok között alakul.

Szombaton nyugaton több, keleten kevesebb napsütés várható. Keleten is egyre kisebb területen, délután inkább már csak a Tiszántúlon valószínű eső, zápor. A szél a Dunántúlon sokfelé erős, másutt többnyire csak élénk lesz. A leghidegebb órákban 0-6, napközben 7-12 fok lesz.

Vasárnap kezdetben keleten többnyire erősen felhős lesz az idő, majd csökken a felhőzet, másutt már reggel kisüt a nap, majd gomolyfelhő-képződés kezdődik. Késő délutántól nyugaton kiderül az ég. Főként keleten valószínű helyenként kisebb eső, zápor. Többfelé erős lesz a szél. A minimumhőmérséklet mínusz 2 és plusz 4, a maximumhőmérséklet 6 és 11 fok között várható - olvasható az előrejelzésben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során