Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. Október 12. 15:35, csütörtök | Sport

Taskó Rodrigó és a KZ Invest Kupa

Taskó Rodrigó és a KZ Invest Kupa

Beszélgetés a nézők kedvencével, egy igaz showman-nal Rodrigóval az október 15-én debrecenben megrendezendő KZ Invest Kupa autós salakpályás körverseny előtt.

Milyen autóval indulsz a hétvégi Salakshow-n. Mit is tudhatunk róla? Nem lesz túl lomha oda? Nem félsz, hogy a popszija oda fog érni a palánkhoz?

- Annyira titkos az autó kiléte, hogy még én sem tudom mivel indulok...De, ha minden igaz egy BMW E46 320i-vel szeretném kaparni a salakot... Kicsit lomha a szerkezet, de mivel felújított kuplung van benne, úgy érzem ez mindent megold. Általában a körversenyek 99%-ban egy kicsit valahogy mindig odaér a ,,popó", de szerencsére ez nem nekem fáj.

Évek óta jársz autóversenyekre. Miért is választottad a mostani hétvégét arra, hogy induljál a BMW-vel? Mit is szeretsz az autós körversenyben? Viszel-e magaddal valakit a jobb1-ben?

- Egyrészről a körverseny a debreceni autóversenyzők életében egy ,,kuriózum", közel van, jó a hangulat, sok az induló, és a helyi kaszkadőr, és nagyon jó a szervezés, egyszerűen mindenki vágyik erre a kis Rallyra... Másrészről Édesapám is indul, és szeretnénk együtt vívni egy presztízs csatát! Szóval óriási a tét! A jobb1-ben sajnos senkit sem tudok vinni, pedig szeretnék. Ez az autó egyenlőre még nem rendelkezik bukócsővel, ezért nem lehet beülni.

Milyen eredménnyel lennél elégedett a nap végére?

- Általában az eredmény egyik versenyen sem szokott érdekelni, (van mire fogni, hogy mindig utolsó vagyok. Nekem a fontos, hogy találkozunk egy csomó haverral, dumcsizunk, szotyizunk, meg nyomjuk a gázt.

Mit üzensz a kilátogató nézőknek?

- Szeretném, ha minél több néző látogatna ki a salak stadionba, és olyanok is kijönnének, akik még nem voltak ilyen versenyen, éreznék a feelinget, és szurkolnának minden egyes versenyzőnek! Szemüveget hozzanak, mert a salakpor nem kevés!

Csápoljunk közösen Rodrigónak és a sporttársainak október 15-én a debreceni Gázvezeték úti salak arénában.

Fotó: Pánya Péter

- Hajósi Miklós -

Címkék: autósport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.