Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Augusztus 26. 05:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Összeverte támadóját a sorozatsztár

Összeverte támadóját a sorozatsztár

Kórházban végezte az a hajléktalan férfi, aki LL Cool J otthonát akarta kirámolni.

Szerda hajnalban a riasztó hangjára ébredt LL Cool J. A rapperből lett színész azonnal lerohant a földszintre, ahol a konyhában ott talált egy aktívan keresgélő férfit. LL nem kérdezett sokat, egyből kiütötte a férfit, majd rávetette magát, és fogva tartotta, míg a rendőrök meg nem érkeztek a helyszínre.
A betörőt azonban nem a börtönbe, hanem a kórházba kellett vinni, miután eltört az álla, az orra és több bordája is az NCIS: Los Angeles sztárjával való találkozásában. Miután felépült, pedig jó hosszú időre elbúcsúzhat a napfénytől és a friss levegőtől. Ugyanis visszaeső bűnöző, és amennyiben elítélik, akkor 38 év és életfogytiglan között kaphat. Tehát a lehető legrosszabbul választotta meg a házat, ahova besurrant. A rapper ellen nem emeltek vádat, ugyanis a rendőrök szerint egyértelmű önvédelem történt, mivel veszélyben volt LL és családja testi épsége is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.