Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Február 26. 07:31, hétfő | Kék hírek
Forrás: police.hu

Sima ellenőrzésnek indult, letartóztatás lett a vége

Sima ellenőrzésnek indult, letartóztatás lett a vége

Egy balassagyarmati parkolóban ellenőriztek a rendőrök egy járművet, amelyből kábítószergyanús növényi törmeléket és fogyasztásra alkalmas eszközt foglaltak le.

A nyomozók egy 21 éves külföldi férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

A járőrök február 24-én 22 óra 50 perckor Balassagyarmaton egy áruház parkolójában ellenőriztek egy személykocsit, és igazoltatták férfi vezetőjét és nő utasát. Az ellenőrzés során a rendőrök az autóból erős, szúrós, kábítószer fogyasztására utaló szagot éreztek, majd a jármű átvizsgálása alkalmával – a két első ülés között – egy fekete színű műanyag tégelyt, benne bruttó 5,7 gramm zöldes színű növényi törmeléket, az egyik ülés alól kábítószer fogyasztására átalakított műanyag palackot találtak és foglaltak le. A megtalált növényi törmelék gyorsteszttel történő vizsgálata cannabis jelenlétét mutatta ki, mely kábítószernek minősül.

A rendőrök a jármű vezetőjét, a 21 éves szlovák állampolgárságú férfit és nő utasát a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a külföldi férfit, aki a bűncselekmény elkövetését és a fogyasztást elismerte. A nő tekintetében kábítószer-fogyasztás gyanúja merült fel. A személyektől mintavételre került sor.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság az eljárást szakértők bevonásával folytatja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.